Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Dekorasyonunuza Renk Katacak Tv Ünitesi Modelleri

Dekorasyonunuza Renk Katacak Tv Ünitesi Modelleri
Evinizdeki keyifli sohbetlerin en büyük eşlikçisi olan tv modelleri, konumlandırma açısından genellikle salon veya oturma odası gibi alanlarda bulunuyor. Zamansız bir ürün olmaya aday olan tv modelleri, ev dekorasyonlarımızda da önemli bir yer kaplayan tv ünitesi modellerinin var olmasına neden oldu.

 
Genel anlamı ile bakıldığı zaman kocaman bir alanı kaplayan ve evlerin en çok dikkat çeken mobilya grubu olan tv ünitesi, birbirinden farklı onlarca hatta yüzlerce modeli ile sizlerin seçimini bekliyor.
 
Tv Ünitesi Modelleri
 
Tv ünitelerinin çok fazla alternatif seçeneği bulunuyor. Ahşabından metaline, camından alçıpenine kadar birçok farklı ana malzemeden yapılan tv üniteleri tasarım olarak da birbirinden farklı özellikler taşıyabiliyor.

Örneğin modern dekorasyonların en çok tercih edilen tv ünitesi modellerinin başında kitaplıklı tv ünitesi ve şömineli tv ünitesi modelleri geliyor. Modern bir görünüme sahip olan bu tv ünitesi modelleri; modern ve minimal evlerde daha farklı bir hava oluşmasına olanak sağlıyor.
 
Belusso Mobilya, vermiş olduğu iç mimarlık hizmeti ile hayal ettiğiniz ev dekorasyonunu size özel olarak hazırlamakta ve en güvenilir şekilde sizlere kargolamakta ve kurulumunu gerçekleştirmektedir.

Modoko’da faaliyet gösteren Belusso Mobilya ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
Bir Başarı Öyküsü - Belusso Mobilya

Mobilya ve dekorasyon alanında hizmet veren ve aynı zamanda da Modoko firması olan Belusso Mobilya, gerek yapmış olduğu dekorasyonlar gerekse de müşteriye olan saygısı ile Türkiye’de en çok konuşulan firmalar arasına girmeyi başarmıştır.


Yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve deneyimle Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso Mobilya, hem yurt içine hem de yurt dışına mobilya gönderimi yapmaktadır. Mobilyacılık sektörünün nabzını tutan ve bu alandaki trendleri belirleyen Belusso Mobilya, iç mimarlık hizmeti ve mobilya üretimi hizmeti vermektedir.
 
Modoko Belusso Mobilya iletişime geçerek iç mimarlık hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilir aynı zamanda da mobilya modellerini daha yakından inceleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English