Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Deha Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Konya

Deha Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Konya
DEHA: KONYA’NIN EN KÖKLÜ REHABİLİTASYON MERKEZİ

                Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, SHÇEK’e bağlı olarak 2001 kurulmuş sonradan MEB’e bağlanmıştır. Konya Rehabilitasyon Merkezi : hiç bir ticari amaç güdülmeden kurulmuş bu merkez iki çocuğu fiziksel engelli bir baba olan Veli ÇOBAN tarafından sadece manevi duygular içerisinde kurulmuştur.  Baba Veli Çoban şimdi ise kurumun idaresini 15 yıldır kurumda kendisine yol arkadaşlığı eden kızı Dugu Çoban Büyükbaş ve eşi Hayati Büyükbaş’a devretmiştir.

Eşsiz Eğitim Kadrosuyla Konya’nın Parlayan Yıldızı

                Eğitim kadromuzu oluştururken ne kadar seçici davrandığımızdan bahsetmemize gerek yok. Sizlerin bize emanet ettiğiniz çocuklarınız bizim de kimi zaman çocuklarımız kimi zaman kardeşlerimiz…  Alanında eğitimini en iyi şekilde tamamlamış eğitmenlerimiz ve fizyoterapistlerimiz yaptıkları işin hakkını vererek ve çocuklarınızı benimseyerek çalışan, bu işi bir iş olarak görmeyip her çocuğu ayrı ayrı benimseyip her çocukla ayrı bağlar kurarak çocuklarınıza katabilecekleri her iyi şeyi hayatlarının bir parçası haline getirmiş aile bireylerimizdir.



Her Çocuğa Özel Ölçme ve Eğitim Teknikleriyle Yaklaşılıyor

                Biliyoruz ki her çocuk gerçekten de özeldir. Bize başvuran her çocuğun ayrı bir problemi var. Herhangi bir testi ya da tekniği her çocuk üzerinde denemek oldukça yanlıştır. Çocuğun tüm problemleri gerektiği gibi uzmanlar tarafından tespit edilmeli ve gelişimi için uygulanabilecek eğitim teknikleri en uygu şekilde belirlenip en hızlı şekilde uygulanmaya başlamalıdır. Erken teşhis hayat kurtarıyor bunu herkes biliyor, özel ihtiyaçlı çocuklarımız için de bu eğitimlerin ve terapilerin erken başlaması hayat kurtarıcı bir etken. Sosyalleşmeleri, kendilerini en rahat şekilde ifade edebilmeleri, özel ihtiyaçlarını herhangi bir şekilde dile getirebilmeleri ya da arkadaş edinebilmeleri sizler için ne kadar önemli biliyoruz. Ama inanın bizim için daha az önemli değil.

20 Yıllık Tecrübeye Kendinizi Bırakın

                Bir işi yaparken tekniği bilmek bazen gerçekten çok yetersiz kalabilir. Bu durumda öne çıkan şey elbette ki tecrübe olacaktır. Bizler de 20 yılın verdiği tecrübeye dayanarak çk rahat bir şekilde dile getirebiliyoruz ki ‘Biz  bu işi biliyor ve bu işin hakkını veriyoruz!’

                En başta kurucumuz Veli Çoban iki fiziksel engelli çocuğa sahipti. Şuanda da kurumumuzun yöneticiliğini yapan kızı Duygu Çoban Büyükbaş 25 yıl kardeşleriyle yaşamış ve 15 yıl boyunca babasına kurumda yoldaşlık etmiştir. Belki de bugüne kadar gördüğü özel ihtiyaçlı çocukların sayısını kendisi bile bilemeyecek kadar çok şeye şahit oldu. Emanetlerinizi emanet gözüyle görmeyip evlatçasına sahiplenmek nedir bilip en iyi şekilde onları hayata adapte etme çalışıyoruz.
 

İletişim Bilgilerimiz :
Yunus Emre Mah. Sancaklıbey Sok. No:33 MERAM / KONYA
info@dehaozelegitim.com
0(332) 323 7454

https://www.dehaozelegitim.com/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 74
  • 0
  • 73
  • 73
  • 74
  • 74
  • 75
  • 74
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English