Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Black Friday’de Mükemmel Altın Kolyeyi Seçmek İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Black Friday’de Mükemmel Altın Kolyeyi Seçmek İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Herkesin beklediği Black Friday 24 Kasım’da tüm dünyada heyecan verici şekilde kutlanıyor olacak. Kendi tarzınıza uygun, göz alıcı bir altın kolye arayışındaysanız bu sizin için muhteşem bir fırsat. Sayısız seçenek arasından mükemmel parçayı bulmak biraz zor olabilir. Kendinize en uygun parçayı bulmak ve altın kolyelerin göz kamaştırıcı dünyasında gezinmek için dikkat etmeniz gereken şeyleri burada listeledik.

 

Altın Kolye Seçiminin Önemi

Altın kolye bir takı olmaktan çok daha fazlası. Bunun ötesinde bir zarafet ifadesi, zamansız güzelliğin sembolü ve kişisel tarzınızın bir yansıması. İster özel bir gün için giyiniyor olun ister günlük görünümünüze zarif bir dokunuş katıyor olun, doğru altın kolye tarzınızı yükseltecektir.

Mükemmel altın kolye modelini seçerken kişisel tarzınızı dikkate almanız çok önemli. Klasik, zamansız parçaların hayranı mısınız yoksa daha modern ve modaya uygun bir şeyi mi tercih edersiniz? Sizin için ideal olan altın kolye modeli için gardırobunuzdaki parçaları ve elinizdeki takıları gözden geçirmelisiniz.

 

Altın Türlerini Anlamak

Kara Cuma indirimlerine dalmadan önce farklı altın türlerini ve bunların özelliklerini anlamak gerekiyor. Altın; 24 ayar, 18 ayar, 14 ayar ve 10 ayar dahil olmak üzere çeşitli saflıklarda bulunur. Ayar, alaşımdaki saf altının yüzdesini gösterir. Daha yüksek ayar, daha yüksek altın içeriğini gösterir. 24 ayar altın en saf olmasına rağmen aynı zamanda en yumuşak olanıdır. Bu da onu çizilmelere ve eziklere karşı daha yatkın hale getirir. Öte yandan 14 ayar ve 18 ayar altın, dayanıklılık ile altın içeriği arasında bir denge kurar. Bu yüzden altın kolye de dahil olmak üzere çoğu takıda bu ayarlar tercih edilir.

 

Kolye Ucu ve Zincir Stilleri

Kara Cuma indirimi fırsatlarından yararlanmadan önce vermeniz gereken bir diğer karar ise sade altın zincir mi yoksa uçlu altın kolye mi istediğiniz olacaktır. Kolye ucu, kolyenize bir odak noktası ekleyerek çok daha zarif bir görünüm sunabilir. Seçeceğiniz kolye ucunun büyüklüğünü ve motifini kafanızda oluşturmanız gerekiyor. Kolye uçları arasında tercih yaparken kolyenin uzunluğunu düşünüp, yaka çizginizi göz önünde bulundurmalısınız. Eğer altın kolyenize biraz daha renk katmak isterseniz değerli taş temalı altın kolye seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Elmas, safir ve zümrüt gibi değerli taşlar kolyenin güzelliğini artırabilir ve altınla göz kamaştırıcı bir kontrast yaratabilir. Pırlanta uçlu altın kolye bir kolye seçecekseniz de pırlantanın; karat ağırlığı, saflığı, rengi ve kesimine dikkat etmelisiniz. Altın kolye seçiminde dikkat edilecek bir diğer nokta ise zincirler. Çok sayıda farklı zincir modeli sayesinde birebir tarzınızla uyumlu bir seçenek bulmanız mümkün. Modelin yanı sıra zincirin kalınlığına ve uzunluğuna dikkat etmelisiniz. Bu modellerin kalınlığı ve uzunluk farklılıkları altın kolye fiyat seçenekleri arasında belirleyici unsur olacaktır. Black Friday’de size en çok yakışacak altın kolye modelleri için Avcılar Kuyumcusu’nu ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English