Son Dakika Haberler

Bir Ödül Daha İstanbul Vita’ya


 
Türkiye, dünyada turizmin başkenti olarak ününü korurken aynı zamanda son yılların popüler dalı olan sağlık turizminde de önde gelen ülkelerde yer almaktadır. Sağlık turizminde özellikle Avrupa ve Orta Doğu’dan yoğun talep gören ülkemizde İstanbul, sektörün merkezi rolünü korumakta.

İstanbul’un Avrupa ve Asya kıtasında hizmet veren İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi, 15 yılı aşkın süredir bu sektörde yer almakta. Ülkemizde; bilinirlilik, güvenirlilik ve kalite açısından kontrole ve denetimlere tabii tutulan 100.000’den fazla sağlık turizmi firması bulunduğunu söyleyebiliriz. Fazlasıyla seçenek bulunan bu sektörde en güvenilir adresi bulmak her zaman kolay olmamakta. Hasan Başol ve ekibi, İstanbul Vita olarak İstanbul’da saç implantı ve DHI saç ekimi hizmetini sürdürmekte. İstanbulVita Saç Ekim Merkezi, rakiplerinin arasından sıyrılarak bu sene 2022 En iyi Çıkış Yapan Saç Ekim Firması Ödülü’nü ise Hasan Başol’un kurucusu olduğu “İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi” kazandı. Saç ekim firmalarının tercih edilme sebeplerinde, saç ekim fiyatları ile beraber bazı faktörler ön plana çıkıyor. Ödül almalarını sağlayan faktörlere biz de şöyle bir bakmak ve sizlerin de merak ettiğinizi düşündüğümüz bu konuyu derlemek istedik:


 
İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi, Hasan Başol’un da katılımıyla bu yıl Portaxe Otel’de düzenlenen ödül gecesinde yerini aldı. Birçok ünlü ve sosyeteden kişilerin de katıldığı bu gecede keyifli bir gece geçirdiler. Yarışmaya katılan firmaların arasından İstanbulVita Saç Ekim Merkezi, “Yılın En iyi Çıkış Yapmış Saç Ekim Firması” seçilerek gecede başarısını tescilledi. Ödülünü almış olan İstanbulVita Saç Ekim Merkezi’nin kurucusu Hasan Başol, ödülü aldıktan sonra gayretle çalışan ekibine teşekkür ederek, bu sene 10 binden fazla müşteriyi memnun bir şekilde ülkelerine uğurladıklarından bahsetti.

2021 yılında yine Hasan Başol’un teslim aldığı “En İyi Saç Ekim Merkezi” ödülünün ardından İstanbulVita 2022 yılında da bir ödül daha alarak başarısına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Vita, 2023 yılında da European Awards’tan (Avrupa Ödülleri) ödül kazandığı şimdiden belli olduğundan, önümüzdeki aylarda Fransa’nın başkenti Paris’te Hasan Başol tarafından bir ödül daha teslim alacak.

İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi’nin başarısının ardında yatan sırları sizler için derlemek istedik:

 GÜVENLİK ÖNCELİĞİ
Yeni yükselmekte olan sağlık turizminde yer alan FUE saç ekimi gibi işlemlerde, İstanbul gibi bir metropolde çeşitliliğin fazla olmasıyla beraber müşteriler aralarından hangisini seçeceklerinde kafa karışıklığı yaşayabiliyorlar. Müşterilerin seçimlerinde göz önünde bulundurulması gereken konu elbette öncelikle güvenli ve hijyenik bir süreç geçirmek. İstanbulVita Saç Ekimi Merkezi, müşterilerinin saç implantı işlemini herhangi bir güzellik merkezinde veya özel bir muayenede yaptırmamakla müşterilerin güvenliğini öncelemektedir.

Süreç tam teşekküllü bir hastanede gerçekleşerek müşteriler için güvenlik önceliği sağlanır. Ayrıca, operasyon saç ekimi alanında uzmanlar tarafından sürdürülüp, en az 1 tıp doktoru eşliğinde müşterilerin işlemleri yapılır. Dolayısıyla herhangi bir komplikasyon durumuna karşın, hastane ve doktorların anında erişilebilir olduğu güvenli bir ortamda işleminiz gerçekleşir.

 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
“İstanbulVita Saç Ekim Merkezi”, bünyesinde “Türkçe ile beraber 12 yabancı dili ana dil seviyesinde bilen” ve çağrı merkezinde çalışan danışmanlara sahiptir. Müşterilerin Türkiye’ye ulaşma süreci dahil, aldığı sağlık hizmeti ve ülkesine güvenli bir şekilde geri dönmesine kadar İstanbul Vita süreci yönetmektedir. Ayrıca İstanbulVita, çağrı merkezinde bulunan sağlık danışmanları müşterilerin anadillerinde yardımcı olabilme farkına sahiptir. Dilini bilmediği bir ülkeye gidip sağlık hizmetini anadilinde ve ilgili danışmanlardan alabilen müşteriler ise daha çok müşterinin İstanbul Vita Saç Ekim Merkezi’ni tercih etmesine yardımcı oluyor.

IstanbulVita’nın Avrupa hem de Anadolu yakası, Ataşehir saç ekim merkezi arasında rakiplerinin ilerisine geçmesinin temel sebepleri işlerine gösterdikleri önem, güvenlik ilkesi ve müşteri memnuniyetine dayanıyor. Bu sayede çeşitli sosyal medya platformlarında takipçilerini ve arama motorlarında görünürlüğünü arttırmış olan İstanbulVita Saç Ekim Merkezi, bilinirlik konusunda da ileriye geçtiğini söyleyebiliriz. Biz de bu sektörde kendilerine başarıların devamını diliyoruz :)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English