Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Binance En İyi Referans Kodu İle Üye Ol: UL2M4EB8

Binance En İyi Referans Kodu İle Üye Ol: UL2M4EB8

 

Kripto para borsası 24 saat aktif olduğu için yatırımcılar her an hızlıca işlem yapabileceği bir borsa arayışına girmektedir. Kullanıcı odaklı mobil uygulaması, kullanımı kolay ara yüzü ile Binance en çok işlem yapılan borsa konumundadır.

Dijital varlıklara yeni adım atıyorsanız UL2M4EB8 referans kodu ile üye olarak yapacağınız tüm işlemlerde en yüksek %20 komisyon indirimi elde edin!

Binance ile ilgili temel çıkarımlar:

  1. Coinmarketcap verilerine göre Binance, en güvenilir kripto para borsasıdır.
  2. Dünya genelinde 200 milyona yakın kullanıcı ile Binance, alanında rüştünü ispatlamıştır.
  3. Binance, alım satım işlemi en düşük borsa konumundadır.
  4. "UL2M4EB8" referans kodunu kullanarak işlem ücretlerinizi minumuma indirerek 100$ kayıt bonusu için kullanabilirsiniz.

Binance Referans Kodu Nedir?

Kripto Platformu Binance
%20 Referans Kodu UL2M4EB8
Kayıt Bonusu 100$ işlem ücreti iadesi
Komisyon İndirimi %20 + %25 BNB indirimi

 

 

Binance referans kodu, yalnızca üyelik esnasında girebileceğiniz, alım satım işlemlerinde daha düşük işlem ücreti ödemenize ve kayıt bonusu kazanmanıza imkan sağlayan özel bir koddur.

Referans kimliği alanına UL2M4EB8 kodunu kullanmanız tavsiye edilir. Bu kod işlem ücretlerinden ömür boyu %20 komisyon indirimi sağlamaktadır. En yüksek komisyon indirimi Binance affiliate programına kabul edilen kullanıcılara tanımlanmaktadır. Programa dahil olduğumuz için sizlere en yüksek komisyon indirimi kodunu sunmaktan gurur duyuyoruz.

Binance Referans Kodu Kullanmanın Avantajları

Her kripto para borsası kullanıcıların yaptığı işlemlerden çeşitli oranlarda komisyon almaktadır. Binance borsasında binde 1 (%0,1) oranında komisyon almaktadır. Basitçe anlatmak gerekirse 1.000 USDT değerinde işlem yaptığınızda Binance sizden 1 USDT komisyon alır. Binance referans kodunun sunduğu 4 avantaj:

  1. UL2M4EB8 referans kodunu girmeniz durumunda %20 daha az komisyon ücreti ödersiniz.
  2. Spot cüzdanınızda BNB coin bulundurursanız %20'ye ek olarak +%25 daha az komisyon ödersiniz. Böylece komisyon indirimi oranı %40'a çıkar.
  3. İşlem ücreti iadesi için 100 USDT bonus kazanırsınız.
  4. Referans kodunu arkadaşlarınızla paylaşarak siz de pasif gelir elde edebilirsiniz.

Binance Referans Kodu Nasıl Aktif Edilir?

  • [ Binance web sitesini ] ziyaret edin.
  • E-posta adresinizi ve şifrenizi yazın ardından kullanım koşullarını kabul edin.
  • Referans kimliği (isteğe bağlı) kutucuğuna UL2M4EB8 kodunu girin. Bu size işlem ücretlerinde ömür boyu %40'a kadar indirim sağlayacaktır.
  • [Hesap oluştur] öğesine tıklayın ve e-posta adresinizi doğrulayın.
  • Sonraki adımda Binance uygulamasına girerek [Profil] – [Kimlik] yolunu izleyerek kimliğinizi doğrulayın.
  • Kimlik doğrulama ekranında kimliğinizin ön ve arka kısmının fotoğrafı, selfie ve yüz tanımlama işlemlerini tamamladıktan sonra hesabınızın onaylandığına dair e-posta yoluyla bilgi mesajı gelecektir.
  • Kimliğiniz onaylandıktan sonra kripto para yatırımı yapmaya başlayabilirsiniz.

Binance hakkında

Binance, 2017 yılında Changpeng Zhao ve ekibi tarafından kuruldu. 2023 yılında CZ yaptığı bir açıklama ile CEO'luk görevini Richard Teng'e bıraktı. Binance'te 400'ün üzerinde kripto para bulunmaktadır. Gelişmiş mobil uygulaması, güvenilirliği sayesinde 200 milyona yakın kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır.

Binance bir kripto para borsasından daha fazlasıdır. Binance'te kripto para alımı, vadeli işlemler, staking, launchpad, launchpool, NFT pazar yeri bulunması sebebiyle ekosistemin şahı konumundadır.

Binance Güvenli mi?

Binance, borsa ve kullanıcıların güvenliğini ciddiye almaktadır. 2FA, e-posta oltalama engelleme kodu ve whitelist gibi birçok güvenlik önlemine sahiptir.

Binance'in güvenlik adına aldığı önlemlerden ziyade hesabınızı güvende tutmak için kullanıcılar çeşitli önlemler almalıdır.

  1. E-Posta oltalama engelleme kodu oluşturarak e-posta adresinize Binance'ten posta geldiğinde girdiğiniz kodu göreceksiniz. Böylece gelen postanın güvenli olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
  2. Telefonunuza Google Authenticator (2FA) kurarak Binance'e girdiğinizde veya kripto para çekimlerinde bu kodu girmeden işlem yapılamamaktadır. 2FA'yı kullanmanız önerilir.
  3. Kendinize ait olmayan cihazlardan Binance'e giriş yapmamaya özen göstermelisiniz.

Binance'ten Pasif Gelir Elde Etmek Mümkün mü?

Kesinlikle. Ancak her platformda olduğu gibi Binance'ten de pasif gelir elde etmek için emek ve sabır gerekmektedir. [Referans]-[Paylaş] yolunu izleyerek toplamda 20 adet farklı oranlarda referans kodu oluşturabilirsiniz. Kodu oluşturduktan sonra blog yazılarında paylaşabilir veya Youtube videosu çekerek referansınızla kayıt olanlardan komisyon kazanabilirsiniz. Eğer güçlü sosyal medya hesaplarınız varsa da Binance Affiliate Programına başvuru yaparak kazancınızı artırabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Üyelik Sonrası Referans Kodu Girilebilir mi?

Binance borsasına yalnızca kayıt esnasında referans kodu girilebilmektedir. Kayıt olduktan sonra referans kodu girilememektedir.

BNB Coin Ne İşe Yarıyor?

BNB coin bir yatırım aracı olmakla beraber cüzdanında BNB bulunduran kullanıcılar %25 daha az komisyon ücreti ödemektedir.

Binance Kayıt Bonusu Nasıl Alınır?

Binance uygulamasına giriş yaparak [Profil] – [Ödül Merkezi] yolunu izleyin ve burada bulunan yönergeleri adım adım uygulayarak işlem ücretlerinde kullanabileceğiniz toplamda 100$ bonus kazanabilirsiniz.

Binance %20 Referans Kodu Nedir?

Yalnızca Binance ortaklık programına dahil edilen kullanıcılar tarafından paylaşılabilen %20 referans kodu, borsada yapacağınız tüm işlemlerde yüzde 20 daha az komisyon ödemenize imkan tanımaktadır. UL2M4EB8 kodu en yüksek komisyon indirimi sağlar.

 

*yatırım tavsiyesi değildir


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English