Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Karaismailoğlu'ndan selin vurduğu Sinop'ta inceleme

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel felaketinin yaşandığı Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde incelemelerde bulundu. Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Karaismailoğlu’ndan selin vurduğu Sinop’ta inceleme
Sinop'un Türkeli ilçesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ardından helikopterle Ayancık ilçesine geldi.

Sanayi esnafını ziyaret etti

Karaismailoğlu, burada 11 Ağustos'taki selden iş yerleri hasar gören sanayi esnafını ziyaret etti.

Selde zarar görmesinin ardından yeniden yapımına başlanan Otogar Köprüsü inşaatında incelemelerde bulunan Karaismailoğlu, 11 Ağustos'taki selin ülke tarihinin en önemli afetlerinden biri olduğunu söyledi.
 
"Büyük bir afeti çok az hasarla atlattık"

Türk milleti ile devletin bütün kurumlarının topyekun mücadele verdiklerini belirten Karaismailoğlu, "Böyle büyük bir afeti çok az hasarla atlattık. Selde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Afetin etkilerini ortadan kaldırmıştık, hayatı normale döndürmüştük. Bundan sonra kalıcı işlerimizi, kalıcı projelerimizi bitirdik. Artık onların imalatlarını yapmaya başladık" dedi. 

Kastamonu'nun Çatalzeytin ve Sinop'un Türkeli ilçelerinde devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgi veren Karaismailoğlu, Ayancık ilçesinin afetten en çok etkilenen yerler arasında bulunduğunu dile getirdi.

"Burada da kalıcı projelerimizi tamamladık"

Karaismailoğlu, Ayancık'ta yeniden inşa edilen Otogar ile Şevki Şentürk köprülerinin selde yıkıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"48 saat gibi çok kısa sürede geçici köprü yaparak vatandaşımızın hizmetine sunmuştuk. Bir taraftan da projelerimize başlamıştık. Artık burada da kalıcı projelerimizi tamamladık. Şu an imalatları devam ediyor. Otogar Köprüsü'nü en geç 20 gün içerisinde tamamlamayı hedefledik. Kuzeydeki Şevki Şentürk Köprüsü'nü de bunun ardından hizmete alacağız. Yine bölgede köy yolları olsun, Türkeli-Ayancık arasındaki yollar olsun, Çatalzeytin-Devrekani, Abana-Bozkurt-Devrekani yollarının bütün ihalelerini yaptık."

Bölgede hummalı bir çalışma olduğunu dile getiren Karaismailoğlu, "İnşallah bunları takip edip kısa sürede bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Bu işler bitene kadar takipte olacağız. Afetin ilk günleri gibi burada çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah milletimizi rahata, huzura erdirecek, yaşam kalitesini yükseltecek projelerimizi bir bir bitirip hizmete alacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 3
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English