Son Dakika Haberler

Tatil, kişinin işine, okuluna ara verip dinlenme, eğlenme ve seyehat etme gibi aktivitiler yapmasıdır. Bunların hepsini gerçekleştirebileceğiniz ve hem dinlenirken hem de eğlenebileceğiniz yerlerin başında Azerbaycan'ın tatil bölgeleri gelmektedir. Azerbaycan , güzel doğal alanları, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile turizmi gelişmiş ülkeler arasında yer almaktadır. Birbirinden güzel yemekleri ve misafirperver halkı ile ziyaretçilerine unutumayacakları bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca ekonomik olarak Avrupa ülkelerine göre çok daha  uygundur. Burada tatil için kiralik ve satilik ev fiyatlarida gercekten cok ucuz.
 
Azerbaycan'ın Tatil Bölgeleri
 
Azerbaycan denilince akla ilk olarak Bakü gelsede bir çok farklı ve güzelliklere sahip şehirleri bulunmaktadır. Quba, Şirvan bunlardan bazılarıdır.  Azerbaycan'ın en popüler turizm kentlerinin özelliklerini birlikte inceleyelim ve tatile nereye gideceğinize karar vermenize yardımcı olalım.
 
1- Bakü : Ülkenin başkenti olma özelliğini taşıyan Bakü aynı zamanda ülkenin en büyük şehridir. Bakü, kültürel zenginliği ve mimari yapısı, alışveriş merkezleri, gece hayatı ile meşhurdur. Bakü'de en uygun günlük kiralık daireler www.azestate.az sitesinde bulunmaktadır.
 
2- Quba : Quba denilince akla ilk olarak berrak su kaynakları, leziz yöresel yemekleri ve harikulade iklimi ile tatilcilerin vazgeçemediği bölgelerin başında gelmektedir.
 
3- Şirvan : Azerbaycan'da tarih denilince akla ilk gelen şehirlerin başında Şirvan gelir. Tarihi köprüleri, doğal güzellikleri ve gölleri ile tatilcilerine huzuru ve sakinliği bir arada yaşatan bu şehrin büyüsüne kapılmamak elde değil.
 
4- Gobustan : Hem tarihi hemde kültürünü daha yakından tanıyayım diyorsanız mutlaka Gobustan'a uğramalısınız. Volkanik kayaları ve doğal kaynakları ile içinizi ısıtacak bir çok manzaraya tanıklık edeceksiniz.
 
5- Gabala : Kar tatiline bayılıyorsanız aradığınız yer Gabala olabilir. Ormanları, dağları ve doğal kaynakları ile başta kar turizmini sunan bu güzel şehirde, termal su kaynaklarından faydalanabilme imkanınızda bulunuyor.
 
Yukarıda bahsettiğimiz şehirler Azerbaycan'a ait sadece bir kaç örnekten ibaret. Mimarinin ve kültürün yer aldığı ve sokaklarında yürümekten keyif alacağınız bir çok örnek şehir daha bulunmaktadır.
 
Azerbaycan'da Tatil Yapmanın Avantajları
 
Azerbaycan'da tatil yapmanın avantajları saymakla bitmiyor. Ucuza tatil yapmanın en kolay yolu Azerbaycan'ı ziyaret etmektir. Kültürel değerlerine sahip çıkan bu ülkede, insanların samimiyetine hayran olmamak elde değil. Her anınızda keyif alacağınız bu ülkede isterseniz otellerde kalabilir isterseniz de en uygun fiyat garantileri ile günlük kiraye evlerde ikamet edebilirsiniz.
 
Azerbaycan'da Günlük Kiralık Daireler Ne Kadar ?
 
Azerbaycan'da günlük kiraye evler denilince akla ilk gelen site her zaman www.azestate.az olmuştur. En uygun fiyat garantisini müşterilerine sunun bu sitede, farklı oda seçeneklerine sahip yüzlerce günlük kiralık daire bulunmaktadır. Azerbaycan'ı gezerken, gün sonunda bu dairelerde konaklamak dinlenmeniz ve tatilin keyfini çıkarabilmeniz için size katkı sağlayacaktır. Günlük kiralık dairelerin fiyatları 50 AZN'den başlamaktadır. Azerbaycan'ı gezipte bu ülkeye hayran olmamak elde değil. Kim bilir belkide bundan sonraki hayatınızı bu ülkede geçirmek isteyebilir ve ev fiyatlarını araştrmaya başlayabilirsiniz. Günlük kiralık dairelerde olduğu gibi, satılık ev ilanlarında da ülkenin en iyi sitesi www.azestate.az 'dır. Benzersiz ev ilanı portföyü ile kullanıcılarına en uygun seçenekleri saniyeler içinde sunar.
 
Azerbaycan'da Tatil Yapmanın Maliyeti Ne Kadar ?
 
Azerbaycan'da tatil yapmanın avantajı kalacağınız gün sayısı , konaklama tercihiniz ve gezmek istediğiniz yerlerin çeşitliliği açısından değişmekte olup, 1 haftalık bir tatil üzerinden örnek verebiliriz.
Eğer konaklamayı www.azestete.az sitesinden yaparsanız, tatil bütçenizi büyük oranda düşürebilirsiniz. 1 Haftalık konaklamaya 400 AZN verebilir, yemeklere 1 hafta boyunca 1000 AZN, müzelere ve eğlence yerlerine 1500 AZN, yol paralarına ise 300 AZN verebilirsiniz. Toplamda 1 hafta süreyle kalacağınız Azerbaycan'da 3.200 AZN ile keyifli bir tatil yapma fırsatını bulabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English