Son Dakika Haberler

Yetenekli oyuncu Aslıhan Güner bu zamana kadar birçok dizi ve sinema projelerinde yer aldı. Canlandırdığı karakterleri benimsemesiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu üç yeni sinema filmiyle de çok konuşulmaya hazırlanıyor.

Aslıhan Güner’den Peş Peşe Roller
Yetenekli oyuncu Aslıhan Güner bu zamana kadar birçok dizi ve sinema projelerinde yer aldı. Canlandırdığı karakterleri benimsemesiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu üç yeni sinema filmiyle de çok konuşulmaya hazırlanıyor. Peş peşe yayınlanmaya hazırlanan projelerde farklı rollerle hayranlarını şaşırtacak olan güzel oyuncu ayrıca yeni projelerle de ekranlardan uzak kalmamaya niyetli görünüyor.

Önemli Rollerde Göreceğiz

Eşi Mert Kılıç ile örnek gösterilen bir evliliği bulunan Aslıhan Güner yer aldığı üç filmle beraber hayranlarının radarına şimdiden girdi. İnstagram hesabında yaklaşık 4 milyona yakın takipçisi bulunan başarılı oyuncunun her yaptığı ve eklediği fotoğraf hayranları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor. Üç farklı sinema filminde rol alan güzel oyuncunun ilk filminin Hiç olduğun öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan'ın yer aldığı filmin Tek adlı sinema filminin devamı olduğu öğrenildi.
Hiç filminde başarılı bir psikiyatriste hayat veren AslIhan Güner'in partneri ise son zamanların aranılan oyuncularından Onur Tuna'dır. İkilinin uyumunu merak eden hayranları filmin çıkmasını ise dört gözle bekliyor. Aslıhan Güner'in diğer yer aldığı sinema filmi ise Mahsun Kırmızıgül'e aittir. Prestij Meselesi adlı sinema filminde Mustafa Topaloğlu'nun eşine hayat veren Aslıhan Güner'in bu sinema filmiyle de hayranlarını heyecanlandırmaya geliyor. 

Yapımcı Eşinin Sinema Filminde

Prestij Meselesi filminde Mahsun Kırmızıgül ve Erdal Özyağcılar gibi etkili isimlerin yer aldığı ve izleyicilerin merakla beklediği proje ile ilgili henüz yayın tarihi netleşmedi. Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner'in son olarak yer aldığı film ise Komutan oldu. Eşi Mert Kılıç'ın yapımcısı olduğu Komutan filminde Züleyha karakterini canlandıran başarılı oyuncu herkesi hüzne boğmaya geliyor. 7 Ekim tarihinde seyirciler ile buluşması beklenen Komutan filmi Aslıhan Güner için ayrı bir yere sahiptir.
Güzel ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner bu zamana kadar çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol aldı. Bu sezonda da üç farklı sinema filminde farklı karakterlerle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncunun boş durmayacağı da öğrenildi. Yeni sezonda ekranda farklı projelerde yer alacağının sinyalini veren güzel oyuncunun bir sonraki adımı merakla bekleniyor. 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English