Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

ARABA DERYASI’NIN KREDİ-FİNANSMAN ve ARABAM NE KADAR SORUNLARINA ÇÖZÜM

ARABA DERYASI’NIN KREDİ-FİNANSMAN ve ARABAM NE KADAR SORUNLARINA ÇÖZÜM

 
Acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan Araba Deryası’nın “Kredi-Finansman” hizmeti, aracınızı uzman ekibimize ve ofislerimize getirerek değerini öğrendikten sonra aracınızı sizden satın alır. Satın alma işleminden sonra, en iyi fiyat ile satın alınmış aracınızı esnek ve uygun vadeli şekilde geri alırsınız.
 
Araç işlemlerine yeni bir soluk getirecek Kredi-Finansman hizmetinde aynı gün içerisinde aracınızı alım-satım süreçlerini tamamlayabilirsiniz. Bu süreçleri başlatmak için, Araba Deryası web adresinde bulunan Kredi-Finansman kategorisini seçip, kişisel bilgilerinizi, çalışma bilgilerinizi ve ardından araç/kredi bilgileri kısmını doldurarak hızlıca aracınızı taksitlendirerek nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.
 
Web adresinden oluşturmuş olduğunuz kredi/finansman taleplerinin dışında Araba Deryası’nın irtibat ofislerinde bulunan uzman ekibimize bizzat kendiniz de başvurarak tüm süreçleri başlatabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından başlatılan süreçte ekip arkadaşlarımız aracınıza gerçek değerini teklif ederek sizlerden satın alır ve ardından aynı gün içerisinde ödemenizi alabilirsiniz.
 
Kredi/finansman hizmetinden yararlanırken dikkat edilmesi gereken bir takım kriterler vardır. Bu kriterlerin başında gelen satış kriterlerinde en çok sorular sorular ise, araç yaş sınırı/km sınırı, peşinat tutarı, faiz oranıdır. Bu soruların cevapları için ofislerimizde ulaşabileceğiniz uzman ekibimiz ve WhatsApp destek hattımızdan yararlanabilirsiniz.
 
Acil nakit ihtiyaçlarınız için bulunmaz bir çözüm olan kredi/finansman hizmetinde aracınız ile Araba Deryası’na gelip aynı araç ile geri dönebilirsiniz. Sanılanın aksine uzun bir değerlendirme sürecinin olmamasının yanında, araç değeriniz aynı gün içerisinde uzmanlar tarafından incelenerek kişiye ve araca özel bir değerlendirmeye tabi tutulur. Ardından satış ve geri alma sürecinde ise size uygun taksitlerle aracınızın geri alım sürecini tamamlamış olursunuz.
 
 
Kolay başvuru, çabuk onay sistemini benimseyen Araba Deryası, kredi-finansman hizmeti ile kaliteli hizmeti yakalarken aynı anda aracınızı kaybetmeden taksitlendirerek nakit ihtiyaçlarınızı çözmenizi sağlar. Esnek ve uygun vadeli taksitlendirme sisteminde taksitlendirerek aldığınız aracınızı en uygun şekilde geri alırsınız. Ödeme dahil tüm işlemlerinizi ise aynı gün içerisinde uzman ekibimizin desteği ile çözebilirsiniz. 
 
Kredi-finansman hizmetimiz ile ilgili tüm sorularınızı Araba Deryası web adresinde bulunan Sıkça Sorulan Sorular sekmesinden cevaplandırabilirsiniz.
 
Kredi-finansman hizmeti bu avantajlarının yanında, kendiniz dışında tanıdığınız vb. için de kredi hizmetinde bir sorun çıkmasına karşın Araba Deryası bu konuda da destek sağlayarak bu kişiler için onların adına başvurdukları finans kuruluşundan, bankalardan veya aracı kuruluşlardan bu kredilere başvuru sağlayarak kredi işlemini gerçekleştirebiliyor.
 
Ayrıca bu hizmetimizin sağladığı bir avantaj ise, kullanıcıların talep ettiği Araba Deryası sistemi içerisinde bulunan (stoklarımızda bulunan) araçları veya kendilerinin araştırıp buldukları ve satınalmasını yapmak istedikleri araçlar için de destek sağlanabiliyor. Bu araçlar için de bir kredi talebi oluşturarak finansman desteğini uzman ekibimizle iletişime geçerek çözüme ulaştırabilirler.
 
Kredi finansman hizmetimizinde istediğimiz şartlar ise, 15 Yaşı geçmemiş ve tramer hasar bedeli, kasko bedelinin %30 ‘u geçmeyen, ağır hasar kaydı olmayan ve ticari olarak kullanılmamış her marka araç olması, ekspertiz hizmeti için TSE belgeli olması yeterlidir.
 
Üyelik başvuruları için, herhangi bir ücret veya aidat alınmamaktadır. Üye olmak isteyenler Bayim Ol seçeneğinden üyelik işlemlerini tamamlayabilirler. Kredi işlemi yapmak isteyen bayiler, Finans Bayi portalına giriş yaptıktan sonra yeni kredi girişi sekmesinden araç ve müşteri bilgileriyle başvuru yapabilirler.
 
Kredi girişi yapıldıktan sonra, başvurular menüden anlık olarak takip edilebiliyor. Onay süresi ise, 30 dakika gibi kısa bir zaman dilimnde sonuçlandırılıyor. Kredi kullandırımı yapılacak araç için TSE onaylı ekspertiz raporu almak gereklidir. Kredi uzmanlarımız işlemi gerçekleştiren bayilerimiz ve müşterilerimiz ile iletişime geçerek süreci tamamlayacaktır. Kredi uzmanı tarafından sözleşmelere imza alınıp, araç için bakiye alındıktan sonra noter satışını gerçekleştirilir.  Sözleşme imzaları alınıp , noter satış sözleşmesi ve araç kaskosunun AD finans’a elektronik ortamdan ulaştırılmasını takiben, 1 saat içerisinde ödemeler gerçekleşir.
 
 
Ek olarak arabaderyasi.com ile arabam ne kadar ve arabam kaç para sorularına da çözümler sunmaya devam ediyor. Uzman kadrosu ile aracınızı tam değerinde değerliyor ve bu satıştan maksimum verimi almanızı sağlıyor. Satın alma işlemlerinde de size bir dost edasıyla yardımcı oluyor ve sorunlarınıza çözüm üretiyor.
 
Arabaderyasi.com ile aklınızdaki tüm arabam ne kadar eder, aracım ne kadar ve arabam kaç para sorularına benzersiz çözümler sunmaya devam edecek.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English