Son Dakika Haberler

Ankara AŞTİ Araç Kiralama

Dünya üzerinde araç kiralama hizmeti kurumsal ve bireysel olarak faydalı olunabilen bir ulaşım hizmeti olarak adlandırılan bir durumdur. Özellikle kurumsal firmalar tarafından tercih edilen bu işlem bireysel olarak da kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek açısından da Ankara AŞTİ araç kiralama firması adı altında sağlanabilmektedir.

Ankara ve çevresine hizmet veren firma yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda uygun fiyatları ile birlikte karşımıza çıkar geniş araç filosu ve pek çok avantajı  ile birlikte tüm çalışanları ve yöneticileri kusursuz hizmet vermek adına bireylerin memnuniyetini sağlamak için kendilerini adamıştır. 

Aynı zamanda otogardan acil araca ihtiyacı olan kişiler Ankara otogar araç kiralama hizmetinden yararlanabilmek için yine başvurularını gerçekleştirebilirler. Randevulu bir şekilde çalışmak daha hızlı çözüme ulaşabilmek için önemlidir. Fakat aynı olan kiralama hizmetlerinde mevcut araçları üzerinden işlem yapılması durumu söz konusu olabilir.

Kiralama Hizmetlerinden Yararlanabilmek

Kiralama hizmetlerinin bazı faydaları vardır. Araç satın alma işlemini sağlayamayan kişiler genellikle kiralama yöntemine başvuru yapar aynı zamanda araç bakımlarının yapılması, muayenesinin yapılması, kaskosu ve sigortası gibi durumlar tamamı ile AŞTİ oto kiralama firmasına ait olmuş olup kiralayan kişiyi ilgilendirmez. 


Bu nedenle birçok kişi tarafından tercih edilen kiralama hizmeti kişinin ulaşım ihtiyaçlarını bir çözüm olarak da kabul edilebilir. Bunun yanı sıra konforlu ve güvenli bir hizmet alabilmek açısından daha rahat modern olan araçlar tercih edilebilmektedir. Tüm bu kiloların kontrollerini sağlanması ve düzenli olarak bakımlarının yapılması işlerine şirkete ait olmuş olup sorumluluk tamamı ile firma bünyesindedir.

Bireysel ve Kurumsal Kiralama Talepleri

Bireysel olarak araç kiralamak isteyen kişiler Ankara AŞTİ araç kiralama firmasından destek alabilir. Bireysel kiralamalarda kurumsal kiralamalara oranla daha kolay şekilde prosedür uygulaması yapılabilir.  2 yıllık B sınıfı ehliyet olması, 21 yaşını geçmiş olması ve belirli bir teminatı verebiliyor olması araç kiralamak için yeterlidir. Bazı durumlarda kefil ya da referans istenebilmektedir. Bu durum çok sık yaşanan bir olay değildir.

Bunun yanı sıra araç kiralama fiyatları kiralanan aracın üretim yılına bağlı olacak şekilde değişkenlik gösterebilir. Aynı zamanda aracın yakıt türü ve araç sınıfı yine aracın fiyatını belirleyen faktörler arasında yer almaktadır. Bu nedenle net bir fiyatlandırma yapmak mümkün değildir.

Randevulu Araç Kiralama Sistemi

AŞTİ oto kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişiler telefonlardan randevu alarak da hizmet talep edebilirler. Şoförlü ya da şoförsüz olarak kiralama hizmetinden yararlanmak istiyor iseniz mutlaka randevu oluşturmanız gerekmektedir. Araç kiralama hizmeti satın almaktan daha avantajlı bir durum olduğu için birçok kişi bu yönteme başvurur. Bütçe dostudur ve herhangi bir ek masrafa gerek duyulmadan ihtiyacımızı karşılar.

Kilometre Sınırlandırmaları

Bireysel kiralama hizmetlerinde araçlarda yaşanabilecek sorunlara karşı kilometre sınırı koymaktadır. Şehirlerarası yolculuk yapılması durumunda mutlaka kiralama şirketine bu bilgi verilmeli ne araçlarda bulunan GPS sayesinde aracın takibi yaptırılmalıdır. Bireysel kiralama hizmetleri hem binek hem de ticari araçlarda tercih edilen bir uygulama olduğu için sıklıkla kullanılır.  Aynı zamanda kiralama hizmetlerinde zorunlu olan vergilerin ödenmesi gibi durumlar söz konusu olmayacağı için kişi sadece kiraladığı süre boyunca kullanacağı aracın maliyetini karşılamış olur. Bu durum Ankara otogar araç kiralama firması için avantajlı olurken bireysel olarak kiralama yapan kişiler için daha da elverişli bir hale gelmiştir.

Haftanın 7 Günü Hizmet

Yapılan kiralama hizmetinde süreç boyunca kişiler 7/24 müşteri temsilcisi gelişime geçerek herhangi bir probleme karşı sürekli olarak değerlendirme altında tutulmaktadır. Güvenli yolculuk yapmak isteyen kişiler Ankara AŞTİ araç kiralama hizmetinden yararlanabilir. Farklı bir lokasyona teslimat yapılması durumunda öncesinden bilgilendirme yapılması yeterlidir. 
Saatlik, günlük ya da aylık olarak yapılan kiralama hizmetlerinde ek bir bedel talep edilemez. Fakat otoyol geçiş ücretleri ya da plakaya yazılan cezalar için kişiye ek bir fatura çıkartılabilir. Resmi evraklı bir şekilde gerçekleştirilen araç kiralama hizmetleri kusursuz şekilde sonlandırılabilir. 

İhtiyacınız olan tüm araç kiralama hizmetinden yararlanabilmek ve kendi bütçenize uygun araçları öğrenebilmek için besarent.com internet adresini tıklayabilir detaylı olarak bilgi alabilirsiniz.  Tüm araçlar gerekli bakımları yapılmış olup kişilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde konforlu olarak hizmete sunulmuştur.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English