Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Altın Yüzük Modelleri ve Şık Tasarımlar

Altın Yüzük Modelleri ve Şık Tasarımlar

Altın takılar, insanların önceden beri gelen beğenisi olan göz kamaştırıcı ve değerli bir mücevherlerdir. Bu değerli mücevher, hala günümüzde de yüksek fiyatlar ile satılarak alınan takılar arasında rekor kırmaktadır. Altın günümüzde çoğu kadınların vazgeçemediği takılara dönüşerek; bilezik, kolye, yüzük gibi aksesuar olarak satılır. Bunun dışında altın, evlenen kızlara ve erkeklere de alınır. Özellikle altın yüzük modelleri evlenirken erkekler için satın alınan takılardır. Şık tasarımlarıysa öne çıkan birçok altın takı modeli bulunur. Kendi tarzınızı yansıtmak için altın takıları tercih edebilirsiniz.

Neden Altın Yüzük Takılır?

Altın yüzük, genelde kadınların en çok ilgisini çeken, abiye ile kombin yapılarak kullanılan takılardandır. Altın kendi başına çok değerli bir mücevher olduğundan, iyi muhafaza edilmesi gereken değerli bir takı türüdür. Altın yüzük kıyafet kombinleriyle kullanılmanın yanı sıra evlenmeye karar veren çiftler tarafından da satın alınır. Aşık iki insanı sonsuza dek birbirine bağlayan yüzükler genelde altından olacak şekilde tercih edilir. Alyansın özelliği gereği yüzüklerde çiftlerin isimlerinin yazılması gerekir. Erkek ve kadınlar için alyansların farklı modelleri vardır. Erkeklerde içi dolu altın alyans gibi çeşitler, kadınlarda tek taş olan yüzük modelleri mevcuttur.  Çiftlerin evlilikten sonra altın alyans takmaları evliliklerini gösteren önemli bir simgedir. Altın yüzük takmanın en büyük sebebi uzun yıllar kararma yapmadan, sorun çıkarmadan kullanılabilmesidir.

Altın Kullanım Alanları

Altını en çok tercih ederek kullananlar kadınlardır. Bu tercihleri arasında takı olan; yüzük, bilezik, saat, küpe ve kolyeler bulunur. Kadınlar genelde her konuda kendilerine özen gösterdiği için kıyafetlerine uygun altın kolye ve bileklik gibi ürünleri satın alırlar. İş kadınları özel davetlerde abiye giyerek göz alıcı altın kolyeler takarlar.  Altın kolye takan kadınlar, bu tür kolye seçimi yaparken set olarak alırlar veya tek pırlanta altın türünde alırlar. Düğün, nişana veya özel günler için altın takı seti alırlar. Altın kolyeyi günlük olarak kullanmak isteyenler her kıyafetine uygun olacak olan sade kolye modellerinden tercih ederler.

En Çok Tercih Edilen Altın Takılar

Genç kızların ve kadınların takı merakı vazgeçilmez alışkanlıklarıdır. Tabi ki her kişinin kendi tercihi olan takı çeşitleri vardır. Özellikle bazı genç kızlar yüzük tercih ederken bazıları kolye takmayı daha çok sever. Altın kolye tercihinde kadınlar zevklerine hitap eden tarzda kolye modellerini tercih eder. Genelde tüm bayanlar giyimlerine göre kolye takınırlar. Bu yüzden en çok tercih edilen takı türü kolyeler olarak karşımıza çıkar.  Özel günlerde abiyenin rengine, modeline uygun göz kamaştırıcı altın kolye takarlar. En çok satılan altın kolye modelleri olarak herkese hitap eden, şık tasarımlı modelleri mevcuttur. Kullanım alanınıza ve bütçenize göre farklı modellerdeki altın kolyeler arasından tercih yapabilirsiniz. Altın kolyelerin yanı sıra bileklikler ve yüzüklerde en çok tercih edilen takılar arasında yer alır.

Altın Fiyatların Artması ve Alım Gücü

Son dönemde her şeyin artması ile altın takı fiyatlarında da artış oldu. Altın fiyatlarında bir dalgalanma olsa da yine artışa geçtiği söylenebilir. Altının fiyatının arttığı bu dönemde insanlar tarafından maddiyatlarına göre uygun takı modelleri daha çok tercih edilir. Almak istediğiniz altın kolye, bilezik ve yüzük seçenekleri modellerine göre farklı fiyat aralıklarında satışa sunulur. Önemli olan tarzınızı yansıtacak ve bütçenize en uygun altın takıyı belirmektir. Binlerce seçenek arasında sizin alım gücünüze uygun ürünü belirleyebilirsiniz. Çeyrekten bileklik modellerini tercih ederek hem takı kullanıp hem d yatırım yapabilirsiniz.
 

Şık Altın Takı Tasarımları

Kadın ve erkekler aksesuar olarak altın yüzük kullanırlar.  Altın yüzükler için birbirinden farklı tasarımlarda şık modeller vardır. Yeni tanışan iki gencin aralarında karar verdiklerinde aileler olarak söz yüzüğü takarlar. Evlilik kararı alındığında ise çiftler birbirlerine alyans bakarlar. Altı yüzük modelleri oldukça göz kamaştıran, her kadının ve erkeğin zevkine hitap eden seçeneklerde üretilerek satışa sunulur. Yüzüklerin yanı sıra kolye ve bileklik için de oldukça şık hediyelik takı modelleri de mevcuttur. BU takı modellerinden satın almak isterseniz https://www.bigoldi.com/ linkini ziyaret ederek istediğiniz modelli seçebilirsiniz.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English