Son Dakika Haberler

Altın iğne tedavisi nedir

 

İnsan cildi olumsuz pek çok faktör karşılığında kalitesini ve ışıltısını kaybetmektedir. Mevsimsel değişimler, güneş ışığı, yaşlanma ve hava kirliliği gibi farklı birçok etken karşısında hızla yaşlanan ciltler her geçen gün daha fazla bakıma ve daha fazla desteğe ihtiyaç duymaktadır. Özellikle orta yaşlarda birçok farklı cilt problemi ortaya çıkmakta ve bu problemler düzenli bakım ve uygulamalar ile ya tamamen kaybolmakta ya da minimum seviyelere inmektedir. Özellikle gelişen teknoloji ile birlikte lazer ışınları ve radyo dalgaları ile yapılan cilt bakım uygulamaları en faydalı işlemler arasında yer almaktadır. Altın iğne uygulaması cilt üzerinde güvenle uygulanabilen kolay uygulama teknikleri ile oldukça güzel sonuçların ortaya çıkabildiği yöntemlerin başında gelmektedir.
Altın iğne uygulamasına aynı zamanda fraksiyonel radyofrekans uygulaması ismi de verilmektedir. Bu yöntem cildi güzelleştirmek ve gençleştirmek için seanslar halinde düzenlenmektedir. Yaş ilerledikçe buna bağlı olarak ve çevresel faktörlerin de etkisi ile cilt üzerinde kırışıklıklar, matlaşma, lekelenmeler, deformasyon gibi birçok olumsuz durum oluşmakta ve altın iğne uygulaması bunların önüne geçerek cildin daha parlak ve genç görünmesine olanak sağlamaktadır.

Altın iğne tedavisi nasıl yapılır

Altın iğne uygulaması cilt gençleştirme ve kırışıklıkları giderme konusunda alternatif olarak kullanılan diğer birçok yönteme göre çok daha kolay ve ağrısız geçen bir sürecidir. Cerrahi bir işlem olmaması en önemli özelliğidir. Bu uygulamadan yaklaşık 30-45 dakika arasında Süren seanslar düzenlenmektedir. Bir tedavinin kaç seans olacağı ve seansları kaçar dakika uygulanacağı uygulamayı yapan hekimin kararına bağlı olarak değişmektedir. Ve bu karar hekim tarafından hastanın cilt kalitesine işlemi olan ihtiyacına göre belirlenmektedir. 
Altın iğne uygulaması ile cilt altına yüksek frekanslı radyo dalgaları verilmektedir. Bu işlem için fraksiyonel radyofrekans cihazı kullanılmaktadır. Verilen radyo dalgaları ile cilt altında kontrolü bir tahribat oluşturulmakta ve böylelikle cildin kendini en hızlı şekilde yenilenmesi sağlamaktadır.  Bu uygulamanın ardından hasta aynı gün içerisinde gündelik yaşamına hemen dönüş yapabilmektedir.

Altın iğne fiyatları nedir

Altın iğne fiyatları hastanın ihtiyaç duyduğu seans sayısına ve seans süresine göre değişiklik göstermektedir. Flora Clinic bünyesinde yapılan altın iğne uygulamaları ve altın iğne fiyatları hakkında detaylı olarak bilgi alabilmek için internet sitesine giriş yapabilirsiniz. İnternet sitesinde altın iğne uygulaması hakkında detaylı olarak bilgi elde edebilirsiniz. İletişim bilgilerini kullanarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yapılacak olan ön muayene ile altın iğne uygulamasına ne denli ihtiyacınız olduğu uzmanlar tarafından tespit edilecektir. Bu tespitlerin ardından altın iğne seans fiyatlarını net şekliyle öğrenebilirseniz.
Flora Clinic altın iğne uygulamalarında sağlamış olduğu başarılı sonuçlar nedeniyle en çok tercih edilen kliniklerden birisidir. Resmi internet sitesi üzerinden iletişime geçebilir ve randevu alarak uzmanlar ile birebir görüşmeler sağlayabilirsiniz. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English