Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak!

Yeni sezonda sevilen yeni aktörlerin yer alacağı söyleniyor. TRT 1'in yaptığı açıklamaya göre yeni sezonun ilk bölümü 19 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak. Sevilen dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona bomba gibi başlayacak!

Yeni Sezonda Kimler Diziye Katılacak?

 Sevilen tarih dizisi Alparslan Büyük Selçuklu bilindiği üzere Başrolünde Barış ARDUÇ bulunuyor. Sevilen oyuncu bu diziyle hayran kitlesini arttırdı. Dizi 28. Bölümde 2.Sezonla ekranlara gelecek olup, yeni sezondaki olaylar ve mücadelelerle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Tarih dizisi yeni sahnelerle tekrar tekerrür edecek gibi görünüyor. Sevilen oyuncu Barış Arduç bu sezon tek başrol olarak devam edecek. Alınan bilgilere göre yeni kadroda bulunacak olan yeni oyuncular ise şöyle; Öykü Gürman(En son Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakteriyle sevilmişti.) Serhat Tulumluer, Bora Cengiz, Umut Karadağ, Kayra Zabcı gibi isimler diziye önemli gelişmeler katması bekleniyor.



İzleyiciler heyecanla beklerken diziye yeni katılan aktörlerin dizide daha çok heyecan arttırmasını ve savaş sahnelerinin artmasını istiyor. Yaz boyunca merakla beklenen dizi yeni sezonda reytinglerde en üst sırada olması bekleniyor. Alparslan karakterini canlandıran Barış Arduç dizideki kılıç kullanma ve at binme sahneleriyle gerçek bir savaşçıyı aratmıyor. Sevilen oyuncu hayranlarının olumlu tepkilerinden memnuniyet duyarken gerek dizideki karakter olsun gerekse oyunculuğu ve özellikle tavır ve davranışlarıyla oldukça seviliyor. Yeni sezon ve yeni bölümler heyecanla beklenirken seyirciler adeta gün sayıyor... 

Diziye Yeni Aktörler İle Reytingler Altüst Olacak!

Yeni katılan aktörlerin diziye heyecan katması ve reytinglerde ve sosyal medyada büyük yankı uyandırması bekleniyor. Daha şimdiden fragmanıyla heyecan uyandıran seyircileri daha çok sabırsızlandıran fragman milyonlarca seyirciyi etkisi altına aldı. Alparslan Büyük Selçuklu tarih dizisinin  yeni sezonunda Fahriye Evcen'in olmaması Fahriye Evcen hayranlarını üzerken, diziye yeni dahil olan kadın oyuncu Kayra Zapcı ise Seferiye Hatun rolüyle diziye katkıda bulunacağı ve karakteri tamamen seyircilere sevdireceği söylenebilir.

Özellikle dizinin başrolü Alparslan Bey'in yeni sezonda daha şimdiden gelecek olan savaş sahneleri nefesler tutularak izlenecek gibi görünüyor. Yeni kadro, yeni olaylar, yeni serüvenler, tarih sahneleri, tarihte iz bırakan isimler tekrar canlandırılması tarihimizi tekrar yaşamamız ve öğrenmemiz için oldukça önem taşıyor. Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda seyircileri yeniden ekrana kilitleyecek! 


 
Alparslan: Büyük Selçuklu 28. Bölüm Fragmanı


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 3
  • 2
  • 1
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English