DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Yaşam

Alışveriş merkezlerinin ziyaretçi sayısı salgın öncesine dönüyor

Eklenme: 19.05.2022 - 15:14

COVID-19 tedbirlerinin kaldırılmasının ardından ülke genelindeki alışveriş merkezlerinin ziyaretçi sayıları da artmaya başladı.

Alışveriş merkezlerinin ziyaretçi sayısı salgın öncesine dönüyor
Reklam alanı
Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Türkiye'de 441 alışveriş merkezi bulunduğunu söyledi.

Alışveriş merkezlerinin salgın öncesi günlük ortalama ziyaretçi sayısının 6,5-7 milyon civarında olduğunu belirten Özpamukçu, salgın döneminde ise bu sayının ortalama 650 bin civarında seyrettiğini dile getirdi.

"Müşteri sayılarında 2019'ları yakalamak üzereyiz"

COVID-19 tedbirlerinin kaldırılmasıyla birlikte AVM'lerde yeniden günlük 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşıldığını anlatan Özpamukçu, "Şu anda müşteri sayılarında 2019'ları yakalamak üzereyiz, pandemi öncesine yeni yeni geliyor gibiyiz. Tabii ki ekonomik daralma müşteri sayılarını biraz vuracaktır ama bu sene artık bunu geride bırakacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Özpamukçu, eylül, ekim ve kasım aylarının son durumu görmek açısından belirleyici olacağını, sürecin şu an için sağlıklı ilerlediğini söyledi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap