Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Albion Online Silver Ürünlerinde PlaySultan’da İnanılmaz İndirimler Başladı!

Albion Online Silver Ürünlerinde PlaySultan’da İnanılmaz İndirimler Başladı!

PlaySultan, MMORPG türünde öne çıkan oyunlardan biri olan Albion Online oyunu ürünleri için en çok tercih edilen sitelerden biridir. PlaySultan, Albion Online Silver ürünlerinde oyuncuları sevindirecek büyük indirimler ile oyuncuların karşısına çıktı.

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital ürün ve dijital pin satış sitesi PlaySultan, 14 yılı aşkın süredir kullanıcılarına hizmet vermektedir. 14 yılı aşkın süredir tecrübesi ve güvenilirliği ile hem yurt içinde hem yurt dışında pazarın en büyük platformlarından bir tanesidir. PlaySultan’dan oyuncuları epey sevindirecek bir haber geldi. Sınırlı bir süre için devam edecek bu indirimleri kaçırmamak için https://www.playsultan.com/albion-online-silver adresini ziyaret edebilirsiniz.

Albion Online Silver Satın Almak İsteyenler, Tek Adres PlaySultan!
Albion Online, ücretsiz şekilde 10 Nisan 2019 tarihinde çıkış yaptı. MMORPG oyun türünde sevilen oyun orta çağ türünde, adaya benzer bir haritada geçmektedir. Oyunun diğer MMORPG oyunlarına göre farklı bakış açısı ve oyun içerisindeki sistemleri MMO severleri kendine bağlamakta çok etkili oldu. Çıktığı günlerde çok fazla oyuncu sayısına sahip olan oyun günümüzde, o popülerliği olmasa da büyük bir sabit kitleyle oyuncularına hizmet vermeye devam ediyor. Oyun içerisindeki oyuncuların en çok sevdiği ekonomi ve pazar sistemi oyunun günümüzde halen büyük bir ilgiyle oynanmasındaki en büyük nedenlerden biri olarak sayılabilir.
Albion Online, tek başına oyun oynayanlar için biraz zorlayıcı bir oyundur. Genelde ekip oyununa yönelik olan oyundan keyif almak istiyorsanız kesinlikle bir ekibe dahil olmanızı öneririz. Bunun yanında Albion Online’da en çok ihtiyacınız olan şey, oyunun oyun içerisindeki para birimi olan Silver’dır. Albion Online Silver, oyuncular arasında hem oyun dışında alınıp hem de satılmaktadır. Albion Online Silver satın almak isteyen oyuncular için güvenilir ve uygun fiyatlı tek adres ise PlaySultan’dır. PlaySultan’n Albion Online oyuncuları için sınırlı süreli indirim kampanyasından kesinlikle faydalanmanızı tavsiye ederiz. Albion Online Silver Fiyatı ile hızlı teslimat, uygun fiyatları ile güvenilir silverları PlaySultan’dan indirimli şekilde satın alabilirsiniz. Sınırlı süreli kampanya bitmeden indirimlerden faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English