Son Dakika Haberler

Ahmet Uğur Pakcan Memleketi Neresi? Ne İş Yapar?

Ahmet Uğur Pakcan Kimdir?

Avukatlık ve lokantacı kimliğini bir arada taşıyan Ahmet Uğur Pakcan, Romanya’da giderek daha fazla tanınmaya başlayan birisidir. Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra avukatlık mesleğini sürdürürken, Romanya’ya taşınan babası ve kardeşi ile orada dönerci işletmeye başlamıştır. İstanbul’da avukat olarak çalışıyor ve kendisine ait bürosu var.

Ahmet Uğur Pakcan Nereli?
Ahmet Uğur Pakcan yurtdışındaki Türk işletmeciler arasında yer alıyor. Mersin Mut’ludur ve aile bireyleri ile hep beraber yurtdışında yaşıyor. Mersin doğumludur ve çocukluğu, gençliği burada geçmiştir. Eğitim ve iş hayatından dolayı Mersin’den ayrılmıştır.

Ahmet Uğur Pakcan Kaç Yaşında?
Ahmet Uğur Pakcan genç bir avukat ve işletmecidir. Yaşı hakkında tam bilgi yoktur, ancak genç bir avukat olarak İstanbul barosuna kayıtlıdır. Romanya’da da genç Türk girişimci ve işletmeci olarak yer alıyor. Haber sitelerinde, hizmetleri ve işletmeleri hakkında bilgiler yer alıyor.

Ahmet Uğur Pakcan Evli Mi?
Ahmet Uğur Pakcan evlidir ve ailesi ile birlikte yurtdışında yaşamaktadır. Baba mesleğinin devam ettirilmesi ve yurtdışı yatırımları için Romanya’da Dristor isimli kebap dükkanı açmıştır. İstanbul’da evlendi ve ailesi ile birlikte yaşamını Romanya’da sürdürüyor. Evli iş insanı olarak tanınıyor, çocukları ve eşi ile birlikte yaşıyor.

Ahmet Uğur Pakcan Ne İş Yapıyor?
Ahmet Uğur Pakcan hakkında arama yapıldığında, Romanya’da Dristor döner markası karşınıza çıkacaktır. Bu marka ile açtığı iş yerlerinde Türk mutfağının lezzetlerini Romanya halkına sunmaya çalışıyor. Aynı zamanda avukattır ve İstanbul’da bürosu vardır. İstanbul Barosu kayıtlarında mevcuttur. Döner işini yapıyor ve Romanya’daki şube sayısını artırmaya çalışıyor.

Ahmet Uğur Pakcan Kaç Çocuğu Var?
Ahmet Uğur Pakcan, evlidir ve evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor. 1999 yılından bu yana Romanya’da yaşadığı için çocuklarının hayatını burada geçiyor. Eğitimlerini Romanya’da sürdürüyorlar. Dristor döner ve Dristor kebap markaları giderek ünleniyor, şube sayısı artırıyor. İşini sürekli büyütmeyi başardığı için ailesi ile Romanya’da yaşamaya devam ediyor.

Ahmet Uğur Pakcan Ne Mezunu?
Ahmet Uğur Pakcan üniversite eğitim kayıtlarında Marmara üniversitesi yazıyor. Hukuk fakültesinden mezun olmuştur. Üniversite öncesi eğitimlerini Mersin’de tamamlamış ve üniversiteyi kazanarak İstanbul’a gelmiştir. Hukuk fakültesi mezunu olduğu için avukatlık kimliği ile birçok hukuki konuda müvekkillerine hizmet sunmuştur.

Ahmet Uğur Pakcan Nerede Yaşıyor?
Ahmet Uğur Pakcan 1999 yılına kadar İstanbul’da yaşamıştır. İstanbul yaşamı, üniversite eğitimi ile başlamış ve eğitim sonra avukatlık olarak devam etmiştir. 1999 yılından sonraki yaşamı ise Romanya’nın Bükreş şehrindedir. Babası ve diğer aile fertleriyle birlikte burada yaşamaya devam ediyor.

Ahmet Uğur Pakcan Babası Kim?
Ahmet Uğur Pakcan Mersin Mut’lu Mustafa Pakcan’ın oğludur. Dristor döner isimli iş yerini Romanya’da babası ve kardeşi Kazım Fatih Pakcan ile birlikte işletiyor. Mustafa Pakcan başladığı dönercilik işini oğullarıyla birlikte sürdürüyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • SY
    Safiye Yıldız
    1 yıl önce

    Ahmet Uğur Pakcan, babası Mustafa Pakcan ile yıllardır Romanya da Türkiye'nin gururu olmuştur. Birçok yardım organizasyonundan tutunda her türlü etkinlikte bizleri temsil etmektedir. Yolları açık olsun.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English