Son Dakika Haberler

2020-2022 EVDEN EVE NAKLİYAT FİYATLARI

Evden Eve Nakliyat  olarak sektörde her zaman en iyisiyiz. Sektörde evden eve  firmaları mevcuttur. firmalar kurumsal kimliği ise korsan firmalardır. Evden eve taşımacılık da korsan firmaların önüne geçmek için  çokça çalışmamız mevcuttur. Ama bu çalışmalardan önce müşterilerimizin doğru firmayı seçmesi büyük önem arz etmektedir. günümüz şartlarında taşınma işlemleri oldukça zorlu kazanmıştır. bu zorlukları aşmak ve müşterilerimize daha kolay bir taşınma gerçekleştirmek için yıllardır çalışmaktayız. Evden Eve Nakliyat firmaları gerek Pandemi gerekse ekonomi şartları yüzünden oldukça zarara uğramışlardır. Zarara uğramalarının sebebi artış olan malzemeleri müşterilerimize yansıtmadan eski fiyatlandırmadan devam etmek ve hizmet sunmak için olmuştur. firmamız için müşteri memnuniyeti her zaman büyük önem arz etmektedir. yaşanan  Pandemi yılından dolayı bir çok malzemede yenilik ve fiyat artışı olmuştur. Bu fiyatlandırmayı kesinlikle müşterilerimize yansıtmadık. Örneğin gelen ambalajın sıfır bir şekilde müşterimin evinde olmuş olması gerekmektedir bunun sebebi Pandemi de yaşadığımız riskli sağlık durumundan dolayı.  Enflasyonla  beraber oldukça hızlı bir şekilde Evden Eve Nakliyat sektöründe oluşan artıştır. Bu artışın en çok yansıttığı fiyatlandırma taşıma malzemeleri yani ambalaj malzemelerinde olmuştur.  bizler Pandemi yılından sonra her müşterimize yine aynı şekilde sıfır kullanıp malzeme götürmekteyiz. Öyle olduğu için otomatikman fiyatlarda artış göstermektedir. Bunun yanı sıra akaryakıt fiyatlarındaki artış da buna büyük etken sağlamıştır. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz taşımacılık yaparken bütçelerine göre hareket etmektedir.  Piyasanın oldukça altında korsan bir firma ile anlaşıp taşıma gerçekleştirmektedir. Bu taşma sonucu sizlere karşılaşılan durumlardan bahsetmek isterim. Öncelikle evden eve nakliyat sektöründe belli bir fiyatlandırma sistemi mevcuttur. Bu fiyatlandırma sistemine tüm kurumsal firmalar uygulamaktadır. Verilen fiyatın çok çok aşağısında fiyatlarıyla karşılaştığınız zaman bu firmaların korsan film olduğunu anlayabilirsiniz. Şimdi de sizlere evden eve nakliyat konusunda korsan bir firmayla anlaşma sağladınız da Karşılaşabileceğiniz durumlarda bahsedeceğim.
 
•             eşyaların eksik gelmesi.
•             Sigortalı taşıma olmaması.
•             Eksper hizmeti yapılmasına rağmen ekstra fiyat istenmesi


 
Müşterilerimiz bu bahsettiğim durumlarla karşılaşabilir. Tabii ki karşılaşmamak için kurumsal firma ile anlaşmanızı tavsiye ederiz. Öncelikle korsan firmada eşyaların kırık ve eksik gelmesi olan bir durumdur. Müşteri sigorta veya sözleşme imzalamadığı için hiçbir şekilde böyle bir durumla karşılaştığında hak iddia edemez. Kurumsal bir Evden Eve Nakliyat firmasıyla taşıma gerçekleştirilseydi kesinlikle hak iddia etme hakları mevcuttur.

Diğer bir sorun ise sigortalı taşıma olmaması. Korsan firmalar kurumsal olmadıkları için eşyalar sigorta yapma gibi bir hakları bulunmamaktadır. Bunu anlamak için eksper hizmetinde gerekli belgeler evrakları talep etmeniz gerekmektedir.

Bir diğer sorun ise ekstra hizmeti yapılmış olmasına rağmen ekstra ücret istenmesi. Kurumsal firmalarda yukarda da belirttiğim gibi net bir fiyatlandırma aralığı mevcuttur bu fiyatlandırma aralığının çok aşağısını edilmemektedir ve çok yukarısını çıkamamaktadır bu sebeple yapılan ekspertiz sonucunda hiçbir şekilde araç geldikten sonra ekstra ücret talebi olmaz. Tabii ki bu sistem korsan firmalar için geçerli değildir.

Anlaştığınız firmayla taşınmıyorsanız eğer büyük ihtimalle korsan bir firma ile taşınma  gerçekleştiriyorsunuz. Korsan firmalar aralarında iş paslaşma gibi durumları olmaktadır. Bu durumlardan kesinlikle kaçırmak için kurumsal evden eve nakliyat firması ile anlaşmanız gerekmektedir.

Bizler haftanın 7 günü 24 saati boyunca evden eve nakliyat hizmeti sunmaya devam etmekteyiz. Güvenilir ve kurumsal firmanın tek adresi.  Bize ulaşım sağlamak için çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

kaynakça: https://www.hayatoglunakliyat.com.tr/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English