Son Dakika Haberler

195 65 R15 Mevsimlik Lastik Detayları

 

195 65 R15 mevsimlik lastik, yıl içerisinde her türlü hava koşulunda kullanıma uygun olarak tasarlanmış bir üründür. İnsanların bazıları, sürekli olarak lastiklerini dönemsel olarak değiştirmeyi istemezler. Bundan dolayı da doğrudan kendilerine 195 65 R15 mevsimlik lastik gibi ürünler almaya çalışırlar.

195 65 R15 mevsimlik lastik kaliteli ürünleri hali hazırda sıkça ziyaret edilen lastikborsasi.com sitesinde mevcuttur. 195 65 R15 mevsimlik lastik ürünleri taban genişlikleri açısından 175, 185 ve 195 değer ölçülerinde oluyorlar.

Bunun yanı sıra 195 65 R15 mevsimlik lastik ürünleri ayrıca yanak kesiti ölçüleri itibariyle 50, 60, 70, 55 veya 65 gibi çeşitli ölçü değerlerine de sahiptirler. 195 65 R15 mevsimlik lastik seçenekleri arasında çok iyi bir çeşitlilik bulunuyor.

Çünkü önde gelen Michelin, Debica, Goodyear, Continental ve Falken gibi güçlü üretici firmalar 195 65 R15 mevsimlik lastik ürünlerinin üretimlerini yapıyorlar.
Kendi teknolojik yaklaşımları çerçevesinde bu ürünleri insanlara sunuyorlar. Lastik Borsası sitesinden jant çapı, hız ile yük endeksleri markaya göre farklılıklar arz eden ürünler kolayca satın alınıyor.

Mevsimlik Lastik Nedir?

Mevsimlik lastik, bir sene içerisinde hemen her tür mevsimsel geçişte araçlarda güvenle kullanıma uygun şekilde tasarlanmış ürünleri tanımlıyor. Bu lastiklerin avantajlı birçok yönü bulunduğundan insanlar genel itibariyle sıkça onları tercih ediyorlar.

195 65 15 mevsimlik lastik gibi çeşitli ürünler eğer ilgili yerdeki iklim koşulları çok ağır değilse genel kullanıma uygun bir yapıdadırlar. Çok aşırı sert kış aylarının olduğu bir yerde yaşanmıyorsa o halde insanlar bu lastik ürünlerini rahatlıkla kullanırlar.

Sıcaklık değerlerinin 7 derece altına düştüğü durumlarda genel kullanıma sorunsuz uygunluk sağlarlar. Zorlu geçmeyen tüm mevsimlere başarıyla uyum sağlamaları gibi bir özellikleri vardır. 195 65 R15 lastik ürünleri ve daha fazlası Lastik Borsası sitesinde daima yer alıyor.

Mevsimlik Lastik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğrudan 195 65 R15 yaz lastiği veya kış lastiği ürünlerini tercih aşamasında olduğu gibi mevsimlik lastik ürünlerini seçerken de insanların bazı hususlara dikkat vermeleri gerekir. Satın alınacak ürünlerin mutlaka son 5 yıl içerisinde üretilip üretilmediğine bakılmalıdır.
Mevsimlik lastiklerde de hali hazırda birtakım işaretler mevcut bulunur. O lastiklerin işaretlerden kışa aylarına uygunluğunu da anlamak mümkündür. Ürünlerin ilgili markaya özel orijinal ve garantili olması gibi konulara da daima dikkat edilmelidir. Ölçüler aracın tam olarak ihtiyacını karşılamalıdır.

Mevsimlik Lastikler Ne Zaman Takılır?

Mevsimlik lastikler yıl içerisinde herhangi bir zaman diliminde takılmaya uygun durumdadırlar. Genellikle kış aylarında bazı araçlar için kış lastiklerinin takılmaları zorunluluk gerektirdiğinden bu dönemler ilgili lastiklerin kullanımı noktasında daima önemsenmelidir.
Mevsimlik lastiklere en geç Aralık ayının ilk gününde geçiş oldukça uygun olur. Onları araçlara taktıktan sonra yaz ayların girilse de bakımları yapıldıktan sonra kullanmaya devam etmekte bir sakınca yoktur. Mevsimlik veya 195 65 R15 kış lastiği gibi ürünler doğrudan online olarak Lastik Borsası sitesinde satışa sunuluyor.

195 65 r15 Lastik Fiyatları

195 65 R15 lastik fiyatları birçok farklı dinamiğe bağlı olarak bazı değişkenlikler gösterir. Çünkü her bir lastik çeşitli markalar tarafından üretilir. İlgili üretici firmalar kendi üretim planlamalarına göre lastikleri üreterek insanların karşısına çıkarırlar.

Jant çapları, yük ile hız endeksleri, ekstra yük taşıma potansiyelleri ve ayrıca üretildikleri yıllar baz alınarak kullanıma sunulurlar. Bu ürünlerin fiyatlarıyla ilgili net şekilde bilgileri almak için Lastik Borsası sitesine giriş yapılması yeterlidir.


 

195 65 r15 Mevsimlik Lastik Hangi Araçlara Olur?

Birçok kişinin oldukça memnun kalarak kullandığı 195 65 R15 türü mevsimlik ve iyi kalitede ürünleri insanlar duruma göre birbirinden farklı araçlar bünyesinde kullanırlar. Konuyla ilgili birçok detay hali hazırda bu site üzerinde yer alıyor.

Bu güzel ve beğenilen lastikler, standart normal yapıdaki binek araçlarda rahatlıkla kullanılıyorlar. Ayrıca SUV 4x4 ve hafif ticari araçlara da 195 65 R15 ürünlerinin iyi şekilde bir uygunluk sağladıkları görülüyor.

Bu lastikleri ilgili ürünler için temin ederken daima ölçü kriterleri ve araca uygunluk gibi etmenleri de göz önünde bulundurmak gereklidir. Araç üreticisi markanın tavsiye ettiği şekilde lastik üreticisi firmalarına ürünleri satın alınmalıdır.

Lastik Borsası sitesinde hali hazırda markalar arasında geniş kapsamda bir çeşitlilik de vardır. Online olarak tüm ürünler rahatlıkla incelenir ve güvenle onlar istendiği gibi satın alınırlar.

4 Mevsim Lastik Olduğunu Nasıl Anlarız?

4 mevsim lastiklerin yan taraflarında kış lastiği olduğunu da simgeleyen bazı işaretler vardır. İlk olarak buna dikkat edilmelidir. Ayrıca onun 4 mevsim kullanıldığını da gösteren birtakım işaretlere de ulaşılır.

M+S ve buna ek olarak kar tanesi işaretleri lastikte bulunuyorsa o zaman onun 4 mevsim lastik olduğundan emin olunur.

Mevsimlik Lastik Kış Aylarında Kullanılır mı?

4 mevsime uyumlu üretilen araç lastiklerinin kış aylarında doğrudan kullanılması olanağı vardır. Ancak bu konuda önemli bir noktaya dikkat edilmelidir. Genellikle iklim koşullarının çok ağır ve zorlayıcı olmadığı durumlarda 4 mevsim lastikler kullanıyorlar.

Yasalarda bu lastiklerin kış aylarında kullanımına istinaden herhangi bir engel oluşturucu durum da bulunmuyor. Bu ürünleri araçlarına entegre eden ve kullanan insanlara hiçbir şekilde çeşitli cezai yaptırımlar uygulanmıyor.

Mevsimlik Lastik Neye Göre Alınır?

Mevsimlik lastikler bulunulan yerdeki hava şartları ve koşulları dikkate alınarak tercih edilmelidirler. Diğer taraftan lastiklerin genel ölçü ve jant yapıları da satın alım aşamasında incelenmelidir.

Araca gerektiği gibi bir uyum sağladığından emin olunmalıdır. Eğer lastikler ilgili araç için tün beklentileri karşılıyorsa onu temin etmekte herhangi bir sorun yoktur.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English