Son Dakika Haberler

Yenilenmiş Telefon Alınır mı?

Yenilenmiş Telefon Alınır mı?
Yenilenmiş telefon ya da refurbished cihaz satın almak pek çok tüketici açısından bir soru işaretidir. Satın alınan cihazın beklenen performansı verip vermeyeceği çok önemlidir. Siz de bu konuda soru işaretlerine sahip bir tüketici misiniz? O halde tercihinizi yaparken neleri dikkate almanız gerektiğine bir göz atmanız şart. Aşağıda sıralanan tüm özellikleri ile neden yenilenmiş bir cihaz satın almanız gerektiğini değerlendirebilirsiniz.

Yenilenmiş Telefon Daha Ucuzdur
Yenilenmiş telefon, sıfır cihaz satın almak isteyenler için daha makul bir seçenek olarak kabul edilmektedir. Bunun en büyük nedeni ise cihazın sıfır olmamasından kaynaklanan fiyat düşüşüdür. Cihazın performansında hiçbir sorun olmasa da ikinci el olması yani daha önceden biriler tarafından kullanılması değerinde düşüşe neden olur. Öte yandan cihazın garanti süresinin daha kısa olması da fiyatında ciddi bir düşüşü tetikler. Bu nedenle de uygun fiyata bir cihaz satın almak isteyen her tüketici açısından yenilenmiş cihaz çok özeldir.

Yenilenmiş Cihaz Garantilidir
İkinci el bir telefon satın almak istediğinizde en büyük endişe acaba bu cihazda herhangi bir sorun çıkar mı? olur. Çünkü satın aldığınız telefona dair satıcının sizi kandırması muhtemel. Ancak yenilenmiş cihazlarda bu tür bir sorunla karşı karşıya kalmazsınız. Bunun en büyük nedeni de cihazın garantili bir şekilde satılmasıdır. Senatech olarak sattığımız bütün cihazlarda kaliteyi öne çıkarırken garantiyi de sizlerle buluşturuyoruz. Bu sayede sorunsuz bir alılveriş deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyoruz.

Yenilenmiş Cihaz Performans Sorununa Yol Açmaz
İkinci el telefonlarla kıyaslandığında yenilenmiş cihazlarda herhangi bir performans sorunu yaşamanız söz konusu değildir. Bu nedenle de satın alacağınız cihazın sizi maksimum manada tatmin etmesi adına seçim yapmak mümkün. Kullanacağınız cihazın hem performans hem de görsel anlamda tatmin edici olmasını istiyorsanız mutlaka yenilenmiş cihazları değerlendirmelisiniz. Bu sayede bütçe dostu bir alışverişle kaliteli sonuçlara ulaşabilirsiniz.
Siz de beklentilerinize uygun bir alışveriş yapmak adına Senatech güvencesinden faydalanabilirsiniz. Üstelik farklı cihaz seçenekleriyle alışverişi bambaşka bir noktaya taşımanız olası! Şimdi alışveriş imkânını yakalamanın tam zamanı!
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English