DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,25₺
STERLİN : 57,52₺
GRAM : 6.045,59₺
ÇEYREK : 9.933,91₺
CUMHURİYET : 39.415,83₺
Teknoloji

Telegram bir günde 70 milyondan fazla yeni kullanıcı kazandı

Eklenme: 05.10.2021 - 21:04

Mesajlaşma uygulaması Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, dün gece yaşanan Facebook kesintisi esnasında 70 milyon yeni kullanıcı kazandıklarını duyurdu.

Telegram bir günde 70 milyondan fazla yeni kullanıcı kazandı
Reklam alanı
Facebook, WhatsApp ve Instagram'da dün akşam yaşanan kesinti, dünya gündeminin en üst sıralarında yer aldı.

6 saate yakın süren erişim sıkıntısının hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığı ve kullanıcı verilerinin çalındığına dair bir delil bulunmadığı açıklandı.

Kesintilerin ardından birçok sosyal medya kullanıcısı Telegram'a yöneldi.

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, dün gece yaşanan Facebook kesintisi esnasında 70 milyon yeni kullanıcı kazandıklarını duyurdu.

Durov, Telegram kanalında, "Telegram'ın günlük büyüme oranı standart büyümeleri aştı ve bir günde diğer platformlardan 70 milyondan fazla kullanıcıyı ağırladık" dedi.

Durov, Amerika'daki bazı kullanıcıların da katılımıyla milyonlarca kişinin aynı anda kaydolduğu için hız düşüşü yaşandığını ancak kesinti yaşanmadığını duyurdu.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 3
😡 2
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 8 tepki

Yorum Yap