Son Dakika Haberler

Günümüzde insanların internetten para kazanma yolları arasında Instagram en çok tercih edilenlerden biridir. Instagram milyonlarca kullanıcısı olmasından bu sosyal platformun en güçlü yönlerinden biridir.

Instagram’dan Para Kazanma Yöntemleri
Günümüzde insanların internetten para kazanma yolları arasında Instagram en çok tercih edilenlerden biridir. Instagram milyonlarca kullanıcısı olmasından bu sosyal platformun en güçlü yönlerinden biridir. Sosyal medya platformları çeşitli şekillerde reklam yapabileceğiniz sosyal hesaplardır.  Instagram son dönemlerde gelen özellikleriyle birlikte tam anlamıyla bir e-ticaret sitesine dönüşmüştür.  Instagram'dan farklı platformlarda her tür ürün satışı, firma reklamlarından kazanç edinirler. Instagram'dan para kazanma yöntemleri içerisinde iş olanağı sağlayan firmaların iş reklamları verilmektedir. Instagram'dan ev kadınları için farklı iş imkânlarının reklamını vermektedir. Bu iş olanakları açıklanarak şöyle sıralanmaktadır.

Influencerle Müthiş Para Kazanma

Instagram'dan para kazanma yöntemleri olan influencer, kitleleri etkileyen kişilere verilen addır. Sosyal medyada belirli  kitlesi olan ve kitleyi fazla açılardan yönlendirebilen kişilere influencer  denir. Sosyal medyada  belirli kitlesi olanlar,  bu işi yapabilirler. Kitleler, markaların  aranızdaki ilişkiyi görerek reklam teklifi sunacaktır. Genellikle markalar  ürün göndererek bu ürünleri denemenizi  takipçilerinize göstermenizi isterler. Böylece sizde reklam karşılığı, paylaşım başına ücret alınır. Tabii ki uzun vadeli anlaşmalar yapmanız her açıdan daha iyi olacaktır.  Başarılı olursanız diğer markaların da ilgisini çekebilirsiniz. Böylece bu marka ürünlerin reklamından daha çok kazanç sağlayacaksınız.
Takipçi, Beğeni Yorum ve Kazanç  
Takipçi, beğeni, yorum ve kazanç özelinde Instagram'dan para kazanmak için çeşitli  yöntemleri olan takipçi, beğeni yorum satmaktır. Günümüzde  internetin verdiği imkânla, sosyal ağların sayesinde  para kazanma yöntemleri sunmuştur. Kimisi bot olarak satış yaparken kimisi ise gerçek hesaplar açarak satış yapabiliyor. Eğer bu yöntemi      denemek istiyorsanız iyi bir altyapıya sahip olmalısınız. Özellikle gerçek takipçi beğeni veya yorum satışında ek olarak  internet sitesi açmalısınız. Buraya birçok kişinin kayıt olmasını sağlayarak, elde edeceğiniz satış kazançlarını belli  listesini bir arada ki insanlara vermelisiniz.

Satış  Ortaklığı ile Para Kazanma

Son zamanlarda Instagram'da satış ortaklığı para kazanma  en çok tercih edilen yöntemlerdendir. İnsanlar belirli kitlelere ulaştığında başkalarının ürünlerini tanıtarak ürünlerin satışlarından  komisyon alırlar. Instagram'dan para kazanma yöntemleri olan Trendyol Affiliate sisteminin ortaya çıkmasıyla bu sistem daha çok kullanılmaya başlandı. Burada oluşturulan koleksiyon linkleri  Story veya bioda  paylaşılarak gelen kişilerden kazanç sağlanmaktadır. Bu sisteme dahil olabilmek için 10.000 takipçi gerekmektedir. Çünkü Instagram storelerde link paylaşabilmek için en az 10.000 takipçi gerekmektedir. Sadece Trendyol değil birçok firmanın programları vardır. Şirketlere başvurup programlara dahil olarak kazanç sağlayabilirsiniz.

IGTV Üzerinden Kazanç Sağlanma

Instagram üzerinden normal bir paylaşımda en az 1 dakikalık videolar atılmasıyla yapılan bir kazanç yöntemidir. Ancak bu platforma daha sonra eklenen Instagram TV bilinen adıyla IGTV  özelliği sayesinde 1 dakikanın üzerindeki  videolarda atılabiliyor. Bu videolardan para kazanma özelliği vardır. Videolarınızın atılmasıyla etkileşim sayısı ve insanların videoları sayısını 15 saniyelik reklamları izlemesiyle gelir sağlayabilirsiniz. Ancak atacağınız videonun Tıpkı YouTube'deki gibi özgün olması gerekiyor. Instagram'dan para kazanma yolları olan IGTV özelliği, duran veya kendisini tekrar eden videolardan gelir elde edilmez.  Paylaştığınız videonun Daha önce kimse tarafından paylaşılmaması gerekir. Instagramın IGTV sayesinde yüksek gelir elde edenler vardır.

Ürün Satışından Para Kazanma

E-ticaret sitelerinin günümüzdeki popülerliği Günden güne artmaktadır. Bu siteleri kurabilmek zahmeti olduğundan birçok insan artık ürün satışını Instagram üzerinden yapıyor. Günümüzde özellikle giyim, hediyelik, teknolojik aletler alanının Instagram ‘da büyük yer kapladığı gerçektir. Instagram’dan para kazanma yöntemleri içerisinde açacağınız bir İşletme hesabı sayesinde mağazanızın ürünlerini buradan satabilirsiniz. Çünkü platform çok kişiye ulaşmanıza yardımcı  olmaktadır. Mağazanız durduğu yerde sadece bulunduğu bölgedeki insanlara hitap ederken, Instagram ‘da ülkenin tamamına hitap edersiniz.
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English