DOLAR : 42,88₺
EURO : 50,19₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.027,97₺
ÇEYREK : 9.904,97₺
CUMHURİYET : 39.300,75₺
Teknoloji

9. Bilim Festivali'nde ikinci gün

Eklenme: 24.06.2022 - 19:17

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Bilim Festivali (BilimFest) yoğun katılımla devam ediyor.

9. Bilim Festivali'nde ikinci gün
Reklam alanı
Konya Bilim Merkezi'nde düzenlenen festivalde her yaştan katılımcıya ilham kaynağı olacak yenilikler ve yüzlerce bilimsel etkinlik yer alıyor.

Torunlarıyla festivale gelen Necla Özyer, festivali her sene ilgiyle takip ettiklerini söyledi.

Özellikle çocuklar için yapılan etkinliklerin eğitici ve öğretici olduğunu belirten Özyer, "Festival alanındaki her şeyi çok beğendik. Hatta kızım geçen sene bir etkinlikte aldığı maketi hala saklıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Festivalde, ziyaretçiler TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ASELSAN KONYA, ROKETSAN, BAYKAR, TUSAŞ gibi önemli savunma sanayi ve bilim-teknoloji kuruluşlarının kurduğu stantları gezme imkanı buldu.

Festival, tematik atölye alanları, farklı temalarda birçok sergiyle 26 Haziran'a kadar 16.00-23.00 saatlerinde gezilebilecek.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 2
😊 1
😡 1
👎 1
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 10 tepki

Yorum Yap