DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Spor

Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına Talat Ünlü seçildi

Eklenme: 28.10.2021 - 12:30 Güncelleme: 28.10.2021 - 14:47

Türkiye Halter Federasyonu’nda, 5’inci Olağan Genel ve Mali Kurul yapıldı. Bir Otel’de düzenlenen genel kurulda, geçerli 263 oyun 108’ini alan Talat Ünlü, federasyonunun yeni başkanı seçildi.

Türkiye Halter Federasyonu başkanlığına Talat Ünlü seçildi
Reklam alanı
Divan Başkanlığını Halil Turhan’ın yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim raporları da oy birliği ile ibra edildi. Başkanlığa seçilen Talat Ünlü teşekkür konuşmasında, “43 yıllık hizmette olduğum haltere bundan sonra da yönetici olarak hizmet etmeyi nasip eden Allah’a şükürler olsun. Başkan Tamer Taşpınar’a haltere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Biz bu bayrağı değerli büyüklerimizden devraldık. İnşallah gelecek yıllarda halteri yüksek çıtalara çıkarmak için çalışacağız. Bizim için en büyük şans olan başta bu sporu seven Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a çok teşekkür ediyorum. Türk halterini hep birlikte hak ettiği yere taşırız. Bana oy vermiş, vermemiş herkesi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 Anadolu Medya Grup'tan 2 isim Başkan Ünlü’nün listesinde
Anadolu Medya Grup (ANMEG) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ve İcra Kurulu Üyesi İlker Özkan da başkan talat Ünlü'nün listesinde yer aldı.

“Hedefimiz uzun vadeli planlar”
Başkan Ünlü, Konhaber.com'a yaptığı değerlendirmede hedeflerinin uzun vadeli olduğunu söyledi. Ünlü, “Pandemi nedeniyle 1 yıl gibi bir kaybımız var. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayarak açığı kapatmak istiyoruz. Bizler uzun vadeli planlar yapmaktayız. İlk hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları’nda başarılı sonuçlar elde etmek. Sonrasında da 2028 yılındaki Olimpiyatlara hazırlanacağız. İfade ettiğim gibi, birkaç yıllık değil uzun vadeli planlar yapıyoruz. İnşallah başarılı olmak istiyoruz” dedi. 

Talat Ünlü’nün yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:
“Ömer Öztürk, İlker Özkan, Taner Sağır, Yasin Arslan, Ebubekir Ayaz, Murat Çoşkun, Mahmut Okur, Muammer Özbey, Hakan Cihat Aydın, Yaşar Sağlam, Necati Kılıç, Mehmet Doğanay, Ahmet Özer, Ali Özkan.”

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 11
❤️ 2
😊 6
😡 7
👎 8
😂 3
😢 0
😲 2
Toplam 39 tepki

Yorumlar

  • ALİ YAVUZ 1506 gün önce

    TEBRİK EDERİM...BAŞARILAR DİLERİM..

  • AHMET 1507 gün önce

    İMAMHATİPTEN BEDEN EĞİTİM HOCAMDI,RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN TÜRKİYEMİZ ADINA BAŞARILAR DİLİYORUM.

Yorum Yap