Tümosan Konyaspor'un genç oyuncularından Tunahan Taşcı, Türkiye Kupası 5. Tur’da oynanan 1-0 kazanılan Karacabey Belediyespor maçının ardından özel olarak konuştu.
Tümosan Konyaspor'un genç oyuncularından Tunahan Taşcı, Türkiye Kupası 5. Tur’da oynanan 1-0 kazanılan Karacabey Belediyespor maçının ardından özel olarak konuştu. Taşcı, “Takım performansı olarak gayet iyiydik. İlk yarıda 1-0 öne geçsek daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Kendi performansıma bakacak olursak da daha iyi olabilirdim. Daha iyi verim sağlayabilirdim. Sonuçta 1-0 kazandık ve bunun için çok mutluyuz. İnşallah grupta da en iyi performansı sergilemek istiyoruz” dedi.
Tunahan hangi mevkii de daha iyi?
Her iki kanatta da görev alabilen Tunahan Taşcı, “Karacabey karşılaşmasında iki kanatta da görev aldım. Ama kendimi sağ kanatta daha iyi hissediyorum. Kendimi daha iyi gösterebileceğimi düşünüyorum” diye konuştu. (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
kupa maçlarında gösteremiyon ki başka hangi maçlarda gösterecen
Yorum Yap
Yeni asgari ücret için takvim işliyor
Konya'da kız kaçırma iddiası kanlı bitti!
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Akşam saatlerinde apartman yangını! 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Bakan Memişoğlu yurt dışına giden hekim sayısını açıkladı
Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı
Konya'da otomobil tıra çarptı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Konya'da dağda kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti