Torku Konyaspor'da hedef; 3 maçta 3 galibiyet

Eklenme Tarihi: 21.10.2014 - 15:47

Teknik direktör Bakkal: "Kasımpaşa maçına kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Sonrasında deplasmanda Altay ile kupa maçı oynayacağız. Döneceğiz, evimizde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maç çok kritik ve inşallah kazanmak için sahaya çıkacağız"

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kasımpaşa maçına kazanmak için gideceklerini belirterek, "Sonrasında deplasmanda Altay ile kupa maçı oynayacağız. Döneceğiz, evimizde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maç çok kritik ve inşallah kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Bakkal, yaptığı açıklamada, İstanbul Başakşehir maçında sahada genel olarak takım halinde vasat oynayan bir oyuncu grubunun olduğunu söyledi.

İstenileni yapamadıklarını ve rakibe gol pozisyonu verdiklerini anlatan Bakkal ,"Geldiğim günden beri hazırlık maçları dahil oynadığımız 35-40 müsabakada kötü oynadığımız maç sayısı 2 veya 3'tür. Özellikle bu sene iç sahada oynadığımız maçlarda yaşanılan puan kayıplarıyla insanlar, 'Acaba ne oluyor bu takıma, niye bu kadar kötü oynuyor, niye bu puan kayıpları başladı?' diye tedirgin olmaya başladılar" diye konuştu.

Bakkal, hiçbir zaman ne Hasan Kabze'nin ne Djalma Campos'un ne de Ciprian Marica'nın sakatlıklarını puan kayıplarında bahane olarak öne sürdüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Elimizdeki oyuncularla devam ettim, bundan sonra da bu böyle olacak. Bu haftadan itibaren sadece tek sakatımız kaldı. O da Ciprian Marica. Herkesin bildiği gibi bir kıkırdak sakatlığı var ve yurt dışında tedavisine devam ediliyor. Yavaş yavaş tam takım olarak çalışmaya başladık. 6 hafta sonunda istenilen puanda olmadığımızı ben ve oyuncularım da biliyor. Ancak sezon başından bu yana hiçbir maça ideal 11'imizle çıkmadık. Lütfen bu da göz ardı edilmesin. İnşallah bu haftadan itibaren eksiklerin de aramıza katılmasıyla istediğimiz kadro ile maçlara çıkmaya başlayacağız."

- "Kasımpaşa maçına kazanmak için gideceğiz"

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacaklarını anımsatan Bakkal, şöyle devam etti:

"Sahamızda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Başakşehir maçlarında 4 puan kaybettik. Bunu da kabul ediyoruz. Ama çalışmayı bırakmayacağız. Devam edeceğiz. Kasımpaşa maçına kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Sonrasında deplasmanda Altay ile kupa maçı oynayacağız. Döneceğiz, evimizde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu 3 maç çok kritik ve inşallah kazanmak için sahaya çıkacağız."


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”