DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Spor

TFF uyuyan devi uyandırdı: Konyaspor taraftarı haksızlığa karşı tek yürek oldu!

Eklenme: 09.02.2025 - 15:00 Güncelleme: 09.02.2025 - 15:15

Süper Lig'in 23.haftasında Kayserispor'un konuğu olan Konyaspor, hakem Çağdaş Altay'a takıldı. Kayseri’nin attığı 2. golde net faul verilmezken, Konyaspor’un attığı 3. gol de bozuk olan ofsayt sistemine takılıp iptal oldu. Bununla birlikte tüm şehirden tepkilerin ardı arkası kesilmedi. Taraftarlar ise haftaya gerçekleşecek Samsunspor mücadelesinde statı doldurma çağrısı yaptı.

TFF uyuyan devi uyandırdı: Konyaspor taraftarı haksızlığa karşı tek yürek oldu!
Reklam alanı

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 23. haftasında Kayserispor’un konuğu oldu. Haftaya 24 puanla 14. sırada giren yeşil-beyazlılar; 17 puanla 16. sırada küme hattının içinde yer alan Kayserispor karşısında puan aradı. Anadolu Kartalı aradığı puanı ya da puanları buldu bulmasına da... Maçın hakemi Çağdaş Altay’a takıldı. Kayseri’nin attığı 2. golde net faul verilmezken, Konyaspor’un attığı 3. gol de bozuk olan ofsayt sistemine takılıp iptal oldu.Gerek şehrin milletvekilleri, gerek belediye başkanları maçtaki kararlara tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. Bununla birlikte bazı taraftarlar Samsunspor mücadelesi için çağrı da bulundu.

40 BİN KİŞİ EVİMİZDE BULUŞUYORUZ

Konyaspor'un taraftar sayfalarından ise 16 Şubat 2025 Pazar günü Süper Lig'in 24.haftası kapsamındaki Samsunspor mücadelesinde, "Sisteme karşı hep birlikte 40 bin kişi evimizde buluşuyoruz" mesajıyla bir araya gelmeyi planlıyor.

(Büşra Üstündağ)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 35
❤️ 5
😊 13
😡 3
👎 4
😂 2
😢 2
😲 1
Toplam 65 tepki

Yorumlar

  • M.Barın 307 gün önce

    İstanbul takımları kendi aralarında oynasınlar . Bu hakemleride versinler dönsün oynasınlar tekrar dönsünler devamlı oynasınlar. Anadolu takımlarını doğruyorlar büyüklerden korktukları için. Ama ALLAH\'tan mükafatlarını alacaklar. TFF de dahil....

  • MehmetK 307 gün önce

    Bir Adana Demirspor kadar olamadık. Baktın hakem doğruyor takımı çekeceksin oyundan takımı. Oynamayacaksın, Türkiye\'nin gündemine gireceksin, belki üç puanın gidecek ama bir daha hakemler takım üzerinde oyun oynayamayacak. Kayseri maçından sonra verilen tepkiler kimin umurunda oldu? TFF in mi yoksa Mhk nın mi? Kimsenin umurunda olmadı.

  • İcraat gerek 307 gün önce

    Değil ulusal kanallar, dünya medyasında gündem oluşturmak gerekiyor ❗ Göztepe, Alanya, k.paşa, fb, gs, Bodrum, Kayseri sürekli doğrandık❗

  • Yakup 307 gün önce

    benim garıda kayserili sormayın gitsin nörecem bilemedim

    • ;) 306 gün önce

      hanım da

    • Güzel Türkçe 307 gün önce

      Hiç sormayın benim hanımda Kayserili ne yapacağım bilemedim

  • İsmail. Hakkı 307 gün önce

    Haftaya yakarız Stadı

  • Xyz 307 gün önce

    trde her şeye gelen zamlara artan vergilere karşı tek yürek olamayan insanlar bir gol iptal olmuş onun için tek yürek oluyor

  • Hüseyin 307 gün önce

    Bu samsun maçına Halil umut meler i ozellikle verecekler şimdiden söylüyorum uyarıyorum bu halil umut meler bizi doğrayacak not edin bir kenara

    • Tepkiler yeterziz ve cılız ❗ 307 gün önce

      O vakit, sadece Konya değil, ortalık karışır, kimsenin koltuğu da sağlam değil ❗ duydun mu Hacı OsmanIn oğlu

  • Öz konyali 307 gün önce

    Disardayim gelemem ama butun yuregimle sizinleyim

  • alit 307 gün önce

    Bu yetmez herkes topluca sanaldan sözelden sosyal medyadan yüklenmeli

Yorum Yap