Tek hedef galibiyet!

Eklenme Tarihi: 21.08.2022 - 17:29

Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında İstanbulspor’un konuğu olacak. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında galip gelerek sezonun ilk 3 puanına ulaşmak istiyor. Bu akşam Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak zorlu müsabaka saat 19.15’te başlayacak. Karşılaşmayı Burak Şeker yönetecek

Tek hedef galibiyet!
Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında İstanbulspor’a konuk olacak. Ligde çıktığı ilk 2 maçından golsüz beraberliklerle ayrılan Anadolu Kartalı, ilk 2 maçından mağlup ayrılan İstanbul ekibi karşısında puan mücadelesi verecek. Konyaspor, zorlu karşılaşmadan galip gelerek, bu sezonun ilk 3 puanına ulaşmak istiyor. İstanbulspor ile Konyaspor arasında, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 19.15’te başlayacak.

Düdük Burak Şeker’de
İstanbulspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Mehmet Emin Tuğral üstlenecek. Furkan Aksuoğlu ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.
İstanbulspor’da 2, Konyaspor’da tek eksik

Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi İstanbulspor’da sakatlıkları bulunan orta saha oyuncuları Eslem Öztürk ve Eduart Rroca, yeşil-beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Konyaspor’da ise sezon başından bu yana sakatlığı devam eden orta saha oyuncusu Oğulcan Ülgün İstanbulspor’a karşı görev alamayacak. (Hasan Yıldırım)

Kaynak: