Şenol Güneş'ten Jorge Jesus'a sert cevap

Eklenme Tarihi: 19.03.2023 - 09:38

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, galibiyet sonrası Jorge Jesus'un "maçlar masada kazanılıyor" ifadesine yanıt verdi.

Şenol Güneş’ten Jorge Jesus’a sert cevap
Süper Lig'te 26. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Beşiktaşın üstünlüğüyle 3-1 bitti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbulspor'u mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Saygısızlık yapılmasını doğru bulmuyorum"
Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Maçlar sahada değil masada kazanılıyor." şeklindeki ifadesi ile ilgili,

"Bu tip yorumları doğru bulmuyorum. Beşiktaş'ın haksızlığı uğramasını doğru bulmuyorum. Saygısızlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Beklentimiz yok. İşimize odaklanacağız. Bize de sormasınlar. Önceden sorsunlar diyordum, artık sormasınlar." diye konuştu.

Milli takım arası sonrası Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçla ilgili değerlendirmede bulunan Güneş, 

"Derbiye daha çok var. 14 oyuncu milli takımlara gidecek. Çarşamba günü idmanlara başlayacağız. Giden oyuncuların ne durumda geleceğini bilmiyoruz. Ligin ertelenmesi, bazı maçların ertelenmesi dengeleri bozdu. Bazı değişiklikler yapmamız gerekebilir. Onları yapamayacağız gibi gözüküyor. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. O maçı iyi geçersek çok daha başka şeyler konuşuruz."

Kaynak: