Son Dakika Haberler

Selçuklu’nun judocuları Süper Lig’de ilk 3’te!

Eklenme Tarihi: 01.01.2023 - 12:51

Selçuklu Belediyespor judo takımı, Büyük Erkekler Süper Lig’de ilk 3 sıra içerisinde yer aldı. Mavi-beyazlılar 15 kulübün yer aldığı ligde Galatasaray ve Antalya Prens takımlarının ardından 3. sırada kendisine yer buldu

Selçuklu’nun judocuları Süper Lig’de ilk 3’te!
Selçuklu Belediyespor, bu başarısıyla birlikte 2023 yılında Hırvatistan’da düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Başantrenör Abdülkadir Coşkun yönetiminde mücadele eden mavi-beyazlı takımda Davut Toktay, Bayram Kandemir, Hasan Vanlıoğlu, Batuhan Efemgil, Murat Bektaş, Sidar Akkuş, Necdet Ataşoğlu, Talha Büyükeser, Yücel Göker, Mevlüt Öztaş, Yakup Kara ve Mert Yasin Kara yer aldı. 

Başkan Pekyatırmacı, sporcuları tebrik etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, alınan başarılı sonuçların ardından Selçuklu Belediyespor judo takımını tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Ligi 3. sırada tamamlayarak Avrupa Kulüpler Judo Şampiyonası’na katılım hakkı elde eden Selçuklu Belediyespor judo takımımızı, sporcularını ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Uzun bir çalışmanın karşılığını hak ettikleri bir sonuçla aldılar. Sporcularımızın uluslararası müsabakalarda da başarılı olması en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: