Son Dakika Haberler

Selçuklu Belediyespor’dan dev atılım

Eklenme Tarihi: 22.07.2022 - 18:00 , Son Güncellenme: 22.07.2022- 18:36

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden olan Selçuklu Belediyespor, basketbol branşında dev bir atılım gerçekleştirdi.

Selçuklu Belediyespor’dan dev atılım
 İlk olarak alt yapı çalışmalarına hız verecek mavi-beyazlılar, altyapı koordinatörlüğü için Türk basketbolunun tecrübeli ve önemli isimlerinden Ahmet Bülbül ile anlaşmaya vardı. Bülbül, Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde kendisini 2 yıllığına Selçuklu Belediyesporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Bülbül, 31 Temmuz Pazar günü Selçuklu Belediyesi Yenikent Spor Salonu’nda yapılacak 7-19 Yaş grubu basketbol seçmeleriyle birlikte görevine başlayacak.  

“Bu projenin için bulunduğum için mutluyum”
Ahmet Bülbül, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor’da görev yapacağım için mutluyum. Ayrıca çok da heyecanlıyım. Bir an önce Konya basketbolunda potansiyelli genç sporcularımızla çalışmak istiyorum. Bunun için Konya genelinde bir seçme yapacağız. Basketbol organizasyonumuzun içerisinde yer almak isteyen tüm gençlerimizi seçmelerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi) 

Kaynak: