DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,15₺
GRAM : 6.282,84₺
ÇEYREK : 10.321,68₺
CUMHURİYET : 40.957,42₺
Spor

PFDK'dan 6 kulübe ceza

Eklenme: 02.02.2023 - 22:04

PFDK, 6 Süper Lig ekibine para cezası verdiğini duyururken 328 bin lira ile en fazla cezayı Trabzonspor aldı.

PFDK'dan 6 kulübe ceza
Reklam alanı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'den 6 kulübe para cezası verdi.

En fazla cezayı Trabzonspor aldı

TFF'den yapılan açıklamaya göre PFDK, farklı gerekçelerle Trabzonspor'a 328 bin lira,  Giresunspor'a 206 bin lira, Galatasaray'a 87 bin 500 lira, Ankaragücü ve Adana Demirspor'a 56'şar bin lira, Hatayspor'a 87 bin 500 lira para cezası verilmesine hükmetti.
Sivasspor ve Konyaspor'a ihtar verildi

Sivasspor ve Konyaspor'a ihtar cezası veren kurul, Başakşehir ve Trabzonspor'un bazı taraftarlarının ise elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bloke etti.



Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 1
😊 1
😡 2
👎 2
😂 1
😢 1
😲 1
Toplam 12 tepki

Yorum Yap