Milli voleybolcu Gizem Örge: Adaletli bir milli takım var

Eklenme Tarihi: 17.08.2023 - 14:50 , Son Güncellenme: 17.08.2023- 17:06

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın liberosu Gizem Örge, oyuncular arasındaki uyumun başantrenör başarısı olduğunu belirterek, "Adaletli bir milli takım var. İyi olduğunuzda oynarsınız." dedi.

Milli voleybolcu Gizem Örge: Adaletli bir milli takım var
Ay-yıldızlı ekipte Daniele Santarelli'nin başantrenörlüğe getirilmesinin ardından tekrar forma giymeye başlayan ve 2023 FIVB Milletler Ligi şampiyonluğunda sergilediği performansla önemli rol oynayan 30 yaşındaki voleybolcu, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Milletler Ligi'nde elde ettikleri şampiyonlukta takımdaki arkadaşlık ortamının ve uyumun önemli bir etken olduğunu belirten Gizem Örge, "Bu, antrenörün başarısı. 14 kadını idare etmek zor. Her günümüz aynı olmuyor. Milletler Ligi finallerinden önce 24 gün Uzak Doğu'da kaldık. Birçok sıkıntı yaşıyoruz. Döndüğümüzde herkesin toprağı öpesi gelmişti. Bunun psikolojisi ve hissiyatı zor oluyor. Daniele Santarelli bunu gayet güzel başarıyor. Kendisi çok profesyonel. Herkesle gerektiği kadar ve aynı seviyede bir iletişimi var. Santarelli ile çok iyi çalışıyoruz. Adaletli bir milli takım var. İyi olduğunuzda oynarsınız. Herkes bunu biliyor. Takım içinde tatlı ve olması gereken bir rekabet var. Bu, izleyenlere de pozitif etki yapıyor." ifadelerini kullandı.

Uzun bir süre sonra ay-yıldızlı formayı tekrar giydiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Gizem, "Milli takıma dönmek çok önemliydi. Milli takım için savaşmak, çok özlediğim bir duyguymuş. Hırs, benim karakterimden dolayı hep var ama biraz da özlemle oynadım. Antalya'da seyircimizin önünde sahaya ilk çıktığımda bayağı duygulandım." diye konuştu.

"Avrupa Şampiyonası'na altın madalya için gidiyoruz"
Gizem Örge, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yarın İsveç karşısında ilk maçına çıkacağı 2023 Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak dünya 1 numarası unvanını korumak istediklerini söyledi.

Avrupa Şampiyonası'nın Milletler Ligi'ne göre daha zor bir turnuva olacağına vurgu yapan 30 yaşındaki libero, "FIVB Milletler Ligi şampiyonluğu çok önemliydi ama bundan daha önemlisi şu an 'Dünyanın en iyi takımı' diye yazıldığında Türkiye çıkıyor. Bunun gururu ve başarısı bambaşka. Biz voleybol ülkesiyiz. Bunun sürdürülebilir bir başarı olması gerekiyor. Bu başarının bize verdiği sorumluluğun ve ağırlığın farkındayız. Zirvede kalmak için elimizden geleni yapacağız. Avrupa Şampiyonası'na altın madalya için gidiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Vargas, çok çılgın ve gözü kara biri"
Gizem Örge, FIVB Milletler Ligi'nde ilk kez milli takım forması giyen Melissa Vargas'ın harika bir karaktere sahip olduğunu kaydetti.

Vargas ile Fenerbahçe Opet'te de beraber forma giydiğini aktaran milli oyuncu, "Vargas çok çılgın ve gözü kara biri. Harika bir karakteri var. Vargas, milli takım için çok büyük fedakarlık ve karakter ortaya koyuyor. Onunla ülkece gurur duyuyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”