Milli voleybolcu Burak Güngör, Dünya Şampiyonası'nda çeyrek final için umutlu:

Eklenme Tarihi: 02.09.2022 - 22:58

"ABD ile oynayacağımız karşılaşmayı heyecanla bekliyoruz. ABD karşısında elimizden gelenin en iyisini yaparak galip gelmek istiyoruz"

ANKARA (AA) - A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın oyuncusu Burak Güngör, FIVB Dünya Şampiyonası son 16 turunda ABD'yi yenerek çeyrek finale çıkmak istediklerini söyledi.


Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 4 Eylül Pazar günü ABD'yle karşılaşacak milli takım, bu müsabakanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan milli voleybolcu Burak Güngör, şunları kaydetti:


"Dünya Şampiyonası'nda ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. İlk kez gruptan çıkma, olimpiyat oyunları için eleme oynama hakkı kazanma... Hedeflerimize adım adım gitmek, bunu sürdürmek istiyoruz. Artık kolay bir eşleşme yok. Tüm takımlar kendini ispatlamış, güçlü takımlar. Takım halinde güzel bir hava yakaladık. ABD ile oynayacağımız karşılaşmayı heyecanla bekliyoruz. ABD karşısında elimizden gelenin en iyisini yaparak galip gelmek istiyoruz."



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”