‘Meram Kort Tenis Kış Turnuvası’nda şampiyonlar ödüllerini aldı

Eklenme Tarihi: 19.02.2021 - 14:31 , Son Güncellenme: 19.02.2021- 14:36

25 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Meram Geleneksel Kort Tenis Kış Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde gençleri ve ailelerini yalnız bırakmyan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Dereceye girsin ya da girmesin bu tür organizasyonlarda olmak, ter dökmek en büyük başarıdır. Sporcu gerçlerimizin tamamı bu başarıyı göstermiştir” dedi.

‘Meram Kort Tenis Kış Turnuvası’nda şampiyonlar ödüllerini aldı
25 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında Meram Belediyesi Muhammet Yürükuslu Spor Kompleksinde gerçekleştirilen ‘Meram Geleneksel Kort Tenis Kış Turnuvası’nda şampiyonlar ödüllerini aldı. Yine turnuvanın yapıldığı tesiste gerçekleştirilen ödül törenine Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Meram Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammed Işık, kulüp yöneticileri, ödül almaya hak kazanan sporcular ve aileleri katıldı.    
“ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDEN AİLELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 
Törende yaptığı konuşmada öncelikle gençler ve aileleriyle bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tenis turnuvasının da bu buluşmalardan birine vesile olduğunu kaydetti. Ödül alsın ya da almasın turnuvaya katılan her çocuk ve her gencin turnuvanın kazananı olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Gayemiz her bir çocuğumuzun ve gencimizin sporu bir hayat tarzı olarak kabul etmeleri, sporun hayatlarının en önemli parçalarından biri olmasıdır. Bu sebeple dereceye girsin ya da girmesin bu tür organizasyonlarda olmak, ter dökmek en büyük başarıdır. Turnuvaya katılan her çocuğumuz başarı göstermiştir. Bu sebeple her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarınızın hayatınız boyunca devam etmesini ve hayatınızın spor ve sağlık gibi güzelliklerle dolu olmasını diliyorum. Ödül alan gençlerimizi de kutluyor, tüm velilerimize de çocuklarını spora teşvik ettikleri için teşekkür ediyorum.”   
Pandemi tedbirlerine de uyularak gerçekleştirilen törende kısa bir konuşma yapan Meram Kaymakamı Resul Çelik ise turnuvaya katılan sporcuları tebrik ederek, spora ve eğitime desteğinden dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür etti.  Gösteri maçının ardından 165 sporcunun 11 ayrı kategoride yarıştığı turnuvanın ödül törenine geçildi. Sporcular ödüllerini törene katılan protokol üyelerinin elinden aldı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”