DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Spor

Mehmet Sami Saraç Paris için minderde!

Eklenme: 30.06.2023 - 15:07

Konya Büyükşehir Belediyesporlu Mehmet Sami Saraç, Paris 2024 Paralimlik Oyunları için mindere çıkıyor.

Mehmet Sami Saraç Paris için minderde!
Reklam alanı
30 Haziran’da Fransa'nın Montargis şehrinde düzenlenecek Avrupa Para Tekvando Şampiyonası’nda mücadele edecek Saraç, Paris 2024 Paralimlik Oyunları’na kota verecek bu şampiyonada kürsüye çıkmayı hedefliyor.
Saraç bunu başarması durumunda Paris Oyunları için de kota alabilecek. Konuyla ilgili olarak Konya Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamada; “Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı verecek olan Avrupa Para Tekvando Şampiyonası, 30 Haziran tarihinde Fransa'nın Montargis şehrinde düzenlenecek. Sporcumuz Mehmet Sami Saraç, milli kafilede yer alıyor. Saraç, +80 kiloda şehrimizi ve kulübümüz temsil edecek. Milli takımımıza ve sporcumuza şampiyonada başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap