Son haftalarda galibiyet hasreti yaşayan TÜMOSAN Konyaspor, taraftarı önünde kötü gidişata son vererek güçlü rakibi Galatasaray karşısında çıkış arayacak. İç sahadaki kazanamama serisini bitirmek isteyen yeşil-beyazlılar, liderlik mücadelesi veren Galatasaray karşısında sürprize imza atarak hem moral bulmayı hem de alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.
TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda yarın (21 Şubat Cumartesi) Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.
GALATASARAY 55 PUAN TOPLADI
Ligde geride kalan 22 haftada 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan sarı-kırmızılı ekip 55 puan topladı.
KONYASPOR 20 PUANDA KALDI
Sezona istediği gibi başlayamayan Konyaspor ise 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgiyle 20 puanda kaldı. Yeşil-beyazlı ekip, 23. hafta öncesinde 14. sırada yer alıyor. İki takım arasında sezonun 6. haftasında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazanmıştı.
12 MAÇTA GALİBİYET ELDE EDEMEDİ
Konya temsilcisi, Süper Lig’de son 12 maçında galibiyet elde edemedi. Ligde son 3 puanını 10. haftada deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek alan yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından oynadığı 12 karşılaşmada 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı.
KONYASPOR İÇ SAHADA KÖTÜ
TÜMOSAN Konyaspor, iç sahada da kötü bir grafik sergiliyor. Taraftarı önündeki son galibiyetini 7. haftada 2-1’lik skorla RAMS Başakşehir karşısında alan Konya ekibi, sonrasındaki 8 iç saha maçında 3 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Bu süreçte sırasıyla Kocaelispor, Beşiktaş ve Samsunspor’a yenilen yeşil-beyazlılar; Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Kayserispor, Eyüpspor ve Göztepe ile berabere kaldı.
BERKAN KUTLU ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK
Öte yandan Konyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Berkan Kutlu, eski takımı Galatasaray’a karşı forma giyecek. Sezonun ilk yarısında sarı-kırmızılı formayı terleten Berkan, bu kez eski takım arkadaşlarına karşı galibiyet arayacak. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Konya kolay rakip umarım bol gollü bir Galatasaray galibiyeti izleriz.
Yorum Yap
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: Çok çetin bir yarışın tam ortasında devam ediyoruz
Trump: Her durumda Hürmüz Boğazı'nı yakında açacağız
Ortadoğu’da gerilim tırmanıyor: Epic Fury bölgesel savaşa mı dönüşüyor?
Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’ın ölümüne ilişkin yanıltıcı bilgi paylaşan şüpheli gözaltına alındı
"Maaşları ödemedi" diye 2 işletmeyi benzin döküp yakmış
876,5 yıl hapisle yargılanan firari deprem sanığı, 250 gün sonra yakalandı
Forkliften düşen işçi, 7 günlük hayatta kalma mücadelesini kaybetti
Devlet Bahçeli'den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
DOSD Meram ailesi geleneksel iftar sofrasında buluştu
Aranan 27 suçlu Türkiye'ye getirildi
Cevdet Yılmaz: Huzur ve güven içinde bir coğrafya istiyoruz