Tümosan Konyaspor’un kanat oyuncularından Yusuf Erdoğan, Süper Lig’in 35. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Rizespor maçının ardından konuştu. Erdoğan, “Biz işimize bakıyoruz” dedi.
Tümosan Konyaspor’un kanat oyuncularından Yusuf Erdoğan, Süper Lig’in 35. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Rizespor maçının ardından konuştu. Erdoğan birçok konuya açıklık getirdi.
“Rakiplerin değil, bizim ne yaptığımız önemli”
Anadolu Kartalı’nın başarılı kanat oyuncusu, “Biz işimize bakıyoruz. Haftalardır söylediğim gibi; rakiplerin değil, bizim ne yaptığımız önemli. Rizespor maçını da muhteşem taraftar desteğiyle güzel bir galibiyetle sonuçlandırdık. Bunun için de çok mutluyuz” dedi.
“Rizespor önemli takımlardan birisi”
Erdoğan, “Rizespor, ligimizin önemli takımlarından birisi. Güçlü bir ekip. İyi bir futbol oynuyorlar. Biz de kendi oyunumuzu oynamak için sahaya çıktık. Çok şükür ki kazandık ve puanımızı 46’ya yükselttik. İnşallah daha da fazla puan almak istiyoruz” diye konuştu.
“Antalya maçı kaza kurşunuydu”
Yusuf Erdoğan, “Geçen hafta da güzel bir oyunumuz vardı aslında. Antalyaspor deplasmanında bir kaza kurşunu yedik. Kazançlarımız maçı kaybetmiştik. 2025 yılı için, ‘Bambaşka bir Konyaspor izleteceğiz’ demiştim. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Zira oynayan, oynamayan tüm arkadaşlarımız herkes çok mutlu. Bir takım bütünlüğü var” ifadelerini kullandı.
“Daha farklı olabilirdi ama…”
Kendi performansını da değerlendiren Erdoğan, “Çok şükür benim için de güzel bir sezon geçiyor. Daha da farklı olabilirdi. Rizespor maçından önce Umut’a, ‘Sana bugün gol attıracağım’ demiştim. Birkaç pozisyonumuz da oldu. Ama Umut’a gol attırmadım. Umut 2 gol attı ama keşke birisini de ben attırabilseydim. Önemli olan kazanmaktı. Umut’un da bu gollere çok ihtiyacı vardı. Milli takım oyuncumuz. İnşallah da tekrar onu da milli takımda görürüz. Bakalım… Sezon sonuna kadar birkaç tane daha gol attıracağız İnşallah” dedi.
(Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
yusuf böyle devam kardeşim süpersin....
Her şeye rağmen Antalya maçının kahramanı olabilirdin Yusuf. Final paslar ve son vuruşlar olmadı. Ligin 2. Yarısındaki genel performansın iyi. Razıyız.
Yorum Yap
AK Parti ve MHP Şehzadeler'de aday çıkarmayacak
Oscar Ödülleri, 2029'dan itibaren televizyon yerine YouTube'da yayınlanacak
Konya yolunda kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı
Okulda şiddet iddiası! Kendisinden 3 yaş büyük öğrenci parmaklarını kırdı
Konya'da 3 katlı binada yangın paniği!
Guterres, ABD'nin Venezuela'ya petrol ambargosu sonrası "itidal" çağrısında bulundu
Bakan Memişoğlu: Sağlık bakanı olarak nüfusun üçte birinin sigara içmesini istemiyorum
Konya'da otomobil bahçe duvarına ve park halindeki araca çarptı! 4 yaralı
Konya'da çıkan ev yangınında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
Vuslat Törenleri Şeb-i Arus ile sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazreti Mevlana'nın çağları aşan öğütleri bize yol gösteriyor
ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR? NEDEN TUTUKLANDI?