Konyasporlu Ahmet Oğuz, Süper Lig’in 3. haftasında oynanan ve 2-0 kazanılan Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından konuştu.
Reklam alanı
Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Oğuz, “Hem takım adına hem de kendi adıma sezona şanssız başladık. Bizim için kırılma anıydı. Gaziantep Futbol Kulübü karşısında 3 puan aldık. Aldığımız bu galibiyetle maç fazlasıyla 2. sıraya oturduk. 2 gün iznimiz var. Bu süreci dinlenerek geçip, gelecek hafta oynanacak Başakşehir maçına odaklanacağız” dedi.
“Taraftarımız lütfen bana kırılmasın”
Maçın hemen ardından soyunma odasına gitmek zorunda olduğunu ifade eden Oğuz, “Arka adalemde bir yara vardı. Maçtan sonra hızlıca soyunma odasına gitmem gerekti. Taraftarlarımız tüm takımı tribüne çağırdı ama ben gidemedim. Lütfen beni yanlış anlamasınlar. Çünkü taraftarlarımızı çok seviyoruz. Ben de bana kırılmalarını istemiyorum” diye konuştu.
(Yunus Köroğlu)
“Taraftarımız lütfen bana kırılmasın”
Maçın hemen ardından soyunma odasına gitmek zorunda olduğunu ifade eden Oğuz, “Arka adalemde bir yara vardı. Maçtan sonra hızlıca soyunma odasına gitmem gerekti. Taraftarlarımız tüm takımı tribüne çağırdı ama ben gidemedim. Lütfen beni yanlış anlamasınlar. Çünkü taraftarlarımızı çok seviyoruz. Ben de bana kırılmalarını istemiyorum” diye konuştu.
(Yunus Köroğlu)
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
17
❤️
6
😊
2
😡
2
👎
3
😂
5
😢
1
😲
1
Toplam 37 tepki
ahmet elinden geleini yapıyor tarftar çok şey istiyor madem çok şey istiyorsunuz verin 10 milyon euro alalım . maca gelen yok tüm saha satılsa 30000 kişi *4000 tl=120 000 000 tl oda 6 milyon euro anca eder.oyuncu almak zor iş hele spornsor yoksa. ahmeti çok ararsınız.
Ciddiyetsiz şakir. Lakaytlığın 4 puan kaybına sebep oldu. Yoksa geçen seneki antalya deplasmanında oynadığın üst düzey futbolu izledik, bu sezknki ilk 2 maçınıda gördük. Önce sen, kendine bi kız. Merak etme biz fırsatını bulunca gene kızarız.
Bütün futbolcular sevilmeyi hak ediyor. Aykut KOCAMAN Bahiç\'e de taraftarın tepkisi üzerine kendisinin de bir vakit futbolunda başarısız kaldığını söylemişti.Yahoviç de gol atamamıştı.Yazık kurban bile kesmişti.
Taraftar senin kötü futbolundan dolayı seni sevmiyorki zaten hiç olmasanda olur.
Yorum Yap
KTO Enerji Verimliliği Merkezi’ne EVD yetkisi: Sanayide rekabet gücünü artıracak stratejik adım
Bakanlıkta Konya’nın sanayi ve yatırım gündemi görüşüldü
Türkiye'de geçen yıl aylık ortalama iş gücü maliyeti 45 bin 777 lira oldu
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş: Coşku ve heyecan çocukların kalbinde iz bırakıyor
Konya güne "Şivlilik" ile başladı
İki kurum kayıt dışı ekonomiye karşı güçlerini birleştiriyor
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Dijital hizmet vergisi oranı yeniden belirlendi
Konya'da sanayi sitesinde korkutan yangın! Polis ekipleri fark etti
Hazine ve Maliye Bakanlığı 104 uzman yardımcısı alacak
Regaib Kandili bugün idrak edilecek
Muğla'da Hz. Mevlana 752. Vuslat Yıldönümünde anıldı
Haber Ara