Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig’in 9. haftasında oynanan ve 3-2’lik skorla kaybedilen Kocaelispor maçını değerlendirdi. Uçar; “Burada bulunduğumuz süreç boyunca en kötü oyunumuzu oynadık” dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig’in 9. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 3-2’lik skorla kaybedilen Kocaelispor maçını değerlendirdi. Uçar; “Burada bulunduğumuz süreç boyunca en kötü oyunumuzu oynadık” dedi.
“3 puan almak istiyorduk”
Kocaelispor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Recep Uçar, “Maç öncesi bazı şansızlıklar yaşadık. Bunların hiçbiri mazeret olmasın. Sadece bilgilendirme amaçlı söylüyorum. İlk yarıda ne oyun, ne coşku, ne mücadele anlamında düşündüklerimizi, planlarımızı sahaya yansıtamadık. Kaleyi bulan şutumuz da yok. Onlar adına da çok çok iyi bir oyun yoktu ama daha iyi mücadele ediyorlardı. İkinci yarı değişikle başlayıp takım oyununu biraz değiştirdik” dedi.
“En kötü mücadelemiz”
Recep Uçar, “Benim burada olduğum 1 yıllık süreçte belki de en kötü oyun ve mücadelelerden birisi. Üzgünüz. Böyle bir oyun, böyle bir mücadele beklemiyordum. Maalesef planlarımızı, düşüncelerimizi yansıtamadığınız bir maç. Alınacak dersler çok. En başta tabii bu böyle bir oyunun sorumlusu öncelikli olarak şahsım ve ekibim. Bugünü kapatacağız. Bugün evine mutsuz gönderdiğimiz taraftarlarımızı, çarşamba günü Beşiktaş ile evimizde oynayacağımız maçta alacağımız iyi bir sonuçla evlerine mutlu göndermek istiyoruz” diye konuştu.(Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Bjk karşısında artık tribüne oynarsınız. Futbolcular bile maç seçiyor bizim ülkede. Alanya ve Kocaeli maçlarını unutmuyoruz. Hoca inşallah kenardan film izler gibi izlemez. Gözünün önünde oynayan björlöyü nasıl görmeyip 45 dakika bakıyor anlamıyorum. Sonra çıkıp ilk yarı kötüydük diyor. Neden müdahale etmiyorsun o zaman?
Hocam hangi maçta iyi oynadikda bu maç kötüydü anlamak zor
Umut Nayir İyi topçu, ama her koşulda ve maçta 90 dakika sahada kalıyor. Melih Bostan o kadar kötü bir futbolcu mu?
Yav iyi ne zaman oynadın ki de kötü oyun diyon sürakli kötü oyun sen konya ya yetersiz geliyorsun
Yorum Yap
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
Türk Yatırım Fonu'nun operasyonel faaliyetleri başladı
Konya’da yüksek kesimlerde kar başladı: AKOM’dan sürücülere uyarı
İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kablan, silah kazasında hayatını kaybetti
Dünya Kupası'ndaki maç programımız belli oldu
Konya'nın bu ilçesinde kar yağışı başladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
Hakan Fidan: Suriyeli olmayan unsurların SDG'den çıkarılmasını istiyoruz
Mevsimin ilk karı yağdı! Antalya-Konya karayolu beyaza büründü
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Çok fazla eksiğimiz var, hamle yapamıyoruz
Konya'da polis şüpheli araçtan 4 ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
Haber Ara