Son Dakika Haberler

Konyaspor Teknik Direktörü Omerovic'ten Gökhan Töre açıklaması

Eklenme Tarihi: 07.03.2024 - 16:46

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Adana Demirspor maçı öncesinde konuştu. Konyaspor'da Guilherme ile Gökhan Töre arasındaki kavgaya ilişkin Fahrudin Omerovic açıklamada bulundu.

Konyaspor Teknik Direktörü Omerovic’ten Gökhan Töre açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig’in 29. haftasında 9 Mart Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor maçı öncesinde konuştu.

 

Geçtiğimiz günlerde Guilherme ile Gökhan Töre arasında yöneticilerin de izlediği idmanda kavga yaşandığı iddia edildi. Bununla birlikte yaşanan hadiseye yönetimin el koyduğu ve Töre'ye takımda yer verilmeyeceği bildirilirken, Guilherme’nin ise kaptanlığının Soner Dikmen’e verildiği bilgisine yer verilmişti.

 

Konuya ilişkin Fahrudin Omerovic şu açıklamalarda bulundu:

 

Gökhan Töre ile sorunum yok!


“İstemediğimiz bir durum oldu. Her kulüpte yanabiliyor böyle şeyler. Mutsuz olduğunu ayrılmak istediğini söyledi. Onun kararı. Benim bir problemim olmadı. Keşki bizimle olsaydı ama önümüze bakmak zorundayız.”

 

"Adana Demir maçını da kazanacağız ama bitti demeyeceğiz"

 

Kayacık Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Boşnak teknik adam, zorlu maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ifade etti. 


Pendik maçını kazanmamız çok önemliydi. İnanıyorum ki Adana Demirspor maçını da kazanırsak büyük bir adım daha atmış olacağız. Her maç zor. Son haftalarda oyuncularımızın performansı, kazanma arzusu arttı. İnanıyoruz ki seyircimizin desteğiyle Adana Demir maçını da kazanacağız ama bitti demeyeceğiz. 


Marlos Moreno neden kadro dışı?


“50 gündür futbolcularla beraberim. Morena az süre alıyor ama önemli olan performans. Antrenman performansına göre değerlendiriyorum ama bu demek değil ki böyle devam edecek. Az süre alıyor ama yarın sahaya çıkabilir. Benim için her oyuncum çok değerli. Oyuncuları kenarda bekletmek benim için daha zor, herkesi oynatmak istiyorum. Herkesin takıma katkı sağlaması gerekiyor, Moreno bunu yapabilir, yapmaya devam edecek.”


Niangbo hazır mı? 


“Niangbo Beşiktaş maçında sonuna kadar sahada kalıp güzel bir mücadele verdi. Kadro yaparken 21 kişi ve yerli-yabancı kuralları doğrultusunda çok zorlanıyoruz. Niyangbo’nun performansından memnunum.”


Gökhan Töre ile sorunum yok!


“İstemediğimiz bir durum oldu. Her kulüpte yanabiliyor böyle şeyler. Mutsuz olduğunu ayrılmak istediğini söyledi. Onun kararı. Benim bir problemim olmadı. Keşki bizimle olsaydı ama önümüze bakmak zorundayız.”


Omerovic Konyaspor’da kalacak mı? 


Omerovic, sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı noktasında gelen soruya şu şekilde cevap verdi: “Benim amacım mümkün olduğu kadar Konyaspor’a katkı sağlamak. Yönetime teşekkür ederim bana güvendiler. Kafamda ileriye dair bir şey yok. Ligde kalırsak hepimizin kafası rahat olur, mutlu oluruz. Sonrası kolay. Benim için en önemlisi Konya’yı, taraftarımızı mutlu etmek.” 

 


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 8
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”