DOLAR : 44,650₺
EURO : 52,254₺
STERLİN : 60,206₺
GRAM : 6.866₺
ÇEYREK : 11.671₺
CUMHURİYET : 46.133₺
GREMSE : 113.133₺
Spor

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Bizim için son derece kötü bir periyottu"

Eklenme: 05.04.2026 - 18:00

Konyaspor Teknik Direkörü İlhan Palut, Samsunspor karşısında aldıkları 1 puan için mutlu olduklarını belirterek, Samsunspor’un maç boyunca galibiyete daha yakın ekip olduğunu söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Bizim için son derece kötü bir periyottu"
Reklam alanı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamlarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Alt taraflar için mevcut tabloyu biliyorsunuz. Her puan inanılmaz değerli, önemli. Çok önemli bir karşılaşma oynadık. Çok önemli bir deplasmandı. Samsunspor da ligin kalburüstü takımlarından biri. Dönem dönem Süper Lig'de istemediği periyotları onlar da yaşadı. Fakat bu potansiyellerini değiştirmiyor. Zor bir maç olacağını maçın öncesinde biliyorduk. Ama rakibi önde baskıyla karşılamayı planlamıştık. Bunu gole kadar sürdürebildik. Gole kadar oyunumuzdan memnunum. Başa baş bir oyun vardı. Fakat golü yediğimiz dakikadan sonraki periyoda baktığınız zaman Samsunspor o süreçte yüzde 77'lik bir topla oynama oranına ulaştı. Gol attıktan sonra oyun planımızdan geri adım attık. Bu bizim için son derece kötü bir periyottu. Takım mücadelesinden memnun olsam da bu durum kötü yanımızdı" dedi.
Deplasmandan alınan 1 puanı kazanç olarak gören Palut, "Soyunma odasında oyunculara ikinci yarı tekrar daha öne çıkalım, topa sahip olalım, kolay kaybetmeyelim dedik. Bir 10 dakikada ikinci yarı sürdürebildik. Ondan sonra doğruyu söylemek gerekirse stoperiyle, bekleriyle, oyunu domine eden, golü arayan bir Samsunspor gördük ve gerçekten basit hataları az yaptılar. Belki biz yeteri kadar rahatsız etmemiş olabiliriz. Maçın geneline baktığınız zaman, gol beklentileri birbirine yakın gibi görünüyor ama dürüstlükle kabul etmek lazım ki Samsunspor'un daha dominant olduğu bir oyun izledik. Ben genel manada mücadelemizden memnunum. Memnun olmadığım periyotlar var ama genel olarak mücadeleden memnunum. Bugün alınan bir puanda genel olarak oyuna baktığınız zaman bizim için bir kazanç olarak görülmeli" diye konuştu.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 22
❤️ 9
😊 3
😡 0
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 35 tepki

Yorumlar

  • Konyalı 5 gün önce

    Hoca geldi takım düzeldi

  • cem 5 gün önce

    hocam sen olmasan 3 yemistik atamadan olacak o kadar

  • Konyalı 6 gün önce

    Kondisyon yok hocam biraz fazla çalıştır

  • Yavuz 6 gün önce

    Hocam Muleka'ya söyleyin, topu çabuk ayağından çıkartsın.

  • Servet 6 gün önce

    Hocam senin kadar konyayı konyaspora gönül verseler kadromuzda bazı futbolcu arkadaşlar Bu konyaspor takımına yakışmıyan burda olmayı hak etmeyenler var Bu sezonu hayırlısıyla bi bitse artık Yeni sezonda becerikli yetenek sahibi skora ve oyuna artı saglıyacak ayakta durabilen mucadele edebilecek konyaspor için ter dökecek kadro kurmanızı bekliyoruz

Yorum Yap