Son Dakika Haberler

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Maçı bir faule bağlamamak lazım

Eklenme Tarihi: 08.01.2024 - 13:55

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş; Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen Galatasaray maçının ardından konuştu. Keleş, “Kazanmak istiyorduk. Bu tür maçlarda hakemler takdir haklarını kullanıyor. Maçı bir faule bağlamamak lazım” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: Maçı bir faule  bağlamamak lazım

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen Galatasaray maçının ardından konuştu. Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Keleş, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

 

“Oldukça iyi hazırlanmıştık”
Yeşil-beyazlıların teknik patronu, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazanmak istiyorduk. İyi de hazırlanmıştık. İlk yarı zaman zaman istediğimiz oyunu oynadık. İkinci yarının başında yakaladığımız pozisyonlar vardı. İlk yarıda Galatasaray'a alan bırakmak istemedik. Defans arkasına atacağımız paslarla etkili olmaya çalıştık. Burada son paslarda sorunlar yaşadık. İkinci yarı yakaladığımız pozisyonlar vardı. Öne geçebilseydik farklı bir maç olurdu. Sonrasında golü yedik. Geri düştükten sonra seyirci baskısı ve kadro kalitesi nedeniyle sıkıntı yaşadık. Oyuna müdahale etmeye çalışsak da kadro kalitemiz ve alternatif oyuncularda sıkıntılar çektik. Sonrasında yediğimiz gollerle 3-0 kaybettik” dedi.


“Transferlere kadar alacağımız puanlar bizim için avantaj”
Keleş, “Zorlu bir periyottan geçiyoruz. 3 maç üst üste İstanbul'da maça çıkacağız. Galatasaray maçı geride kaldı. Fenerbahçe ve İstanbulspor ile de karşılaşacağız. Transfere kadar çıkaracağımız puanlar bizim için avantaj olacaktır. Oyun olarak kötüydük. İstediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık. Galatasaray'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.


“Deniz’i tebrik ederim”
Kaleci Paul Bernardoni’nin kadro dışı kalmasının ardından genç file bekçisi Deniz Ertaş’a görev verdiklerini ifade eden Hakan Keleş, “Deniz, inanılmaz bir performans sergiledi. Memnunuz. Verilen şansı iyi değerlendirdi. Bu süreçte onunla devam edeceğiz. Kendisini de iyi bir maç çıkardığı için tebrik ettim” ifadelerini kullandı.


“Hakemin verdiği faullerle galip gelemeyeceğinizi anlıyorsunuz”
Hakan Keleş, karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan ile ilgili olarak da; “Zaman zaman zaten hakemin verdiği faullerle galip gelemeyeceğinizi anlıyorsunuz. Hakem hakkında çok fazla konuşmuyorum ama bu tür maçlarda hakemler takdir haklarını kullanıyor. Maçı bir faule bağlamamak lazım ama iyi oynadığımız bir dönemdi” dedi. (Hasan Yıldırım)

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”