Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonu skandal açıklamalarına devam ediyor! Son oynanan Gaziantep maçının ardından kamera karşısına geçen Atan; sol kanat için, “Elimde Marc Overmars var da ben mi Muleka ile oynuyorum” dedi. Atan’ın bu sözleri Konyaspor kamuoyu tarafından da, “Oyuncular için de Pep Guardiola yok” yorumlarına neden oldu.
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maç sonu skandal açıklamalarına tam gaz devam ediyor. Saha içindeki başarısından çok verdiği demeçlerle gündeme gelen Atan, son oynanan Gaziantep Futbol Kulübü maçında bunlara bir yenisini daha ekledi.
“Elimde Overmars mı var?”
Maç sonu değerlendirmesinde elindeki kadrosundan bahseden Çağdaş Atan, “Sol kanatta ciddi sorunumuz var. Elimde Marc Overmars var da ben mi Muleka ile oynuyorum” dedi. Atan’ın bu sözleri Konyaspor camiası tarafından da, “Oyuncular için de Pep Guardiola yok” yorumlarına neden oldu.
“75 dakika çok iyi oynadık”
Çağdaş Atan, “Yemiş olduğumuz gol ve bunun psikolojisiyle ikinci yarının ilk 15 dakikası kötü oynadık ama 90 dakikanın 75 dakikasının çok çok iyi oynadık. Çok iyi bağlantı oyunu oynadık. Sol kanadın işlememesi beklemediğimiz oyuncuların basit pas hataları ilk yarıda skor bulmamızı engelledi. İlk yarı üretme noktasında kalitemizi gösteremedik ama ikinci yarı müthiş bir oyun oynadık” diye konuştu.
“Mutluyuz”
Atan, “Atletizmi yüksek ve geçiş oyunu oynayan Gaziantep'e karşı böyle oynamak sevindirici. Biz 1 puana sevinemeyiz ama golü yediğimiz dakika ve oyunun psikolojisi nedeniyle şu an mutluyuz. Sonradan giren ve katkı sağlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”
Takım kurgusuyla ilgili olarak da konuşan Çağdaş Atan, “Ben solda herkesi denedim. Savunmada Uğurcan üst üste bir iki hata yaptıktan sonra hala Uğurcan'da ısrar ediyorum. Son 2 maçın en iyi oyuncusu o. Harika oynuyor ve büyük karakter koyuyor. Sosyal medyada eleştirileri görüyorum. Taraftarımız tribüne gelsin ve takımı tribünden desteklesinler. Ben buradayım bu sorumluluğu üstlenirim. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biraz daha oyuncuları destekleyici davranış bekliyoruz. Takımımız iyi takım, olacak” dedi.(Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Hikmet abi, taraftara kalsa her hafta teknik direktör değişikliğine gitmek gerekir. Takoz oyunculardan yeni kurtuldu takım.Yeni takviyeler de geldi.Biraz sabır . Selam ve dua ile...
Ne yaptın da yapacaklarının teminatı dir diyorsun. Sen gitmeden bu takımla 3 puan al seni başarılı sayıp özür dileyecegim. Ben iddia ediyorum sen gitmeden bu takım 3 puan alamiyacak. Ne böyle bir oyun anlayışı var ne bir belli bir on birin nede yerinde müdahalen. Ancak elindeki futbolculara salla. O oyuncularla sen gelmeden önce kaç puan alınmış aç bir bak.en azından takımda ruh vardı. Sayende o da kalmamış.
gitmiş takım kendine geliyormuş. Sen sadece seyret yorum yapma yavuz. Bu iş seni aşar. Futboldan anlamak lazım bunun için. Gördüğüm kadarıyla futbolla alakan yok. Takım düzelmiş diyor ya..
Hocam ugurcanida al yanına git lütfen. Melih İbrahimoğlu neden oyuna bile girmiyor. Muleka gelmiyor defansa o bölge yol geçen hanı. Overmans yoksa, al konya sporun alt yapısından bı futbolcu en azından mücadele etsin. Ne senden ne umut nair den, ne mulekadan, nede ugurcandan fayda gelir bu takıma. Bakalım bjk, Göztepe maçlarına,göreceğiz takımının en iyisi prensin ugurcani..
Adam takımdaki takoz oyunculardan yeni kurtuldu. Eyüp maçı istediğimiz gibi geçmedi ama Gaziantep maçında iyi oynadık. Takım kalitesi olarak oyuncu grubu olarak düzeldi. Oyunda güçlü hale gelmeye başlıyor. Kolay kolay yenilmeyen ama yavaş yavaş kazanan takım olacağız. Biraz sabır lazım.
Sen gelirken Overmars vardı da elinden mi aldılar ! Geldiğinde de bu futbolcular vardı. Hatta üstüne istediğin oyuncular alındı. Her hafta bir futbolcuyu kötülüyorsun. Oyuncunu neden medyanın halkın önüne atıyorsun, böyle teknik direktörlük mü olur. Bugüne kadar vasatı bile yakalayamamış biriydin bundan sonra da vasatı aşamayacak bir kapasitedesin.
Ne yaptın hoca asistanı, 8 haftadır rezlleri oynuyoruz gördük yaptıklarını senin yapacağın en doğru hareket istifa etmen.
Yorum Yap
Evinin önünde oyun oynuyordu: 11 yaşındaki Ali kayboldu
Konya'nın merkezinde zincirleme kaza! 8 araç birbirine girdi
Hüyük ve Doğanhisar Yerel Eylem Grupları (YEG) protokol imza töreni gerçekleştirildi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay başkanlığında TDBB’den güçlü iş birliği vurgusu
Bu tarihe dikkat! Konya Afet Koordinasyon Merkezi'nden 9 ilçeye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı'ndan 'sarı' kodlu meteorolojik uyarı
Konyaspor taktik çalıştı
Konyaspor Asbaşkanları Gaziantep’ten mutlu döndü
Konyaspor 2. başkanı Ali Kaya: Gaziantep’ten 3 puan alabilirdik
TOKİ 5.000 TL para iadesi nasıl alınır?
Konya'da aile hekimini darp eden müezzin serbest bırakıldı
Konya Aydınlar Ocağı’nda İsmail Kaya anıldı
Haber Ara