DOLAR : 43,09₺
EURO : 50,73₺
STERLİN : 58,37₺
GRAM : 6.337,59₺
ÇEYREK : 10.416,48₺
CUMHURİYET : 41.334,34₺
Spor

Konyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Eklenme: 13.04.2021 - 18:39

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında 16 Nisan Cuma günü iç sahasında oynayacağı Hes Kablo Kayserispor maçının hazırlıklarına yapılan antrenmanla başladı.

Konyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı
Reklam alanı
Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Alper Uludağ, Marin Anicic, Ahmet Çalık katılmadı.

D.G. Sivasspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı antrenmanda, diğer oyuncular koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışması ile antrenmana başladı.

7’e 4 topla oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 0
😊 1
😡 2
👎 1
😂 1
😢 1
😲 2
Toplam 12 tepki

Yorumlar

  • konyalı murat 1717 gün önce

    bize 6 puanlazım yoksa işimizkötü

    • Ufuk 1715 gün önce

      Konyaspor 4 maç sonra sondan dördüncü olacak görün bakın

    • İ t t i f a k H o l d i n g K o n y a s p o r 1716 gün önce

      Bize şampiyonluk lazım

Yorum Yap