Konyaspor hazırlık maçında Gaziantep FK'ya mağlup oldu

Eklenme Tarihi: 10.12.2022 - 19:00

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Konyaspor, ilk hazırlık maçında Gaziantep FK ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı takım mücadeleden 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Konyaspor hazırlık maçında Gaziantep FK’ya mağlup oldu
Cornelia Otel Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Teknik direktör İlhan Palut; Erhan Erentürk, Cebrail Karayel, Adil Demirbağ, Guilherme Sitya, Bruno Paz, Oğulcan Ülgün, Mehmet Ali Büyüksayar, Konrad Michalak, Amilton Minervino ve Muhammet Demir ilk 11’ini sahaya sürdü.

Karşılıklı atakların olduğu karşılaşmada Gaziantep FK takımı 44. dakikada Alexandru Maxim’in golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı.

Takımımızda ikinci yarıda ise; İbrahim Sehic, Yasir Subaşı, Kahraman Demirtaş, Uğurcan Yazğılı, Ahmet Oğuz, Hamza Ljukovac, Soner Dikmen, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi, Robert Muric ve Uche Ikpeazu forma şansı buldu.

İkinci yarıda başka gol sesi çıkmayınca takımımız Antalya kampının ilk hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Takımımız, Antalya kampının ikinci hazırlık maçında 13 Aralık Salı günü MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Öte yandan kulübümüz, Bosna-Hersek’in Sarajevo takımında forma giyen Hamza Ljukovac için özel izin alarak futbolcuyu denemeye aldı.

Kaynak: