Konyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Reklam alanı
Teknik direktör Çağdaş Atan ve yardımcıları nezaretinde Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde çalışan yeşil-beyazlılar, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi.
Anadolu Kartalı vites yükseltti
Anadolu Kartalı vites yükseltti. Ligde zor bir fikstüre giren yeşil-beyazlılar; zorlu Gaziantep maçıyla başlayacak süreçte maksimum puanı toplamaya çalışacak. Konyaspor, bunu başararak alt sıralardan uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. (Veli Şengül)
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
1
👎
0
😂
1
😢
0
😲
0
Toplam 2 tepki
Eyüp sporu evinde yeneme Antep'i Antep'te yeneceksin öylemi? Kimle ugurcanla mi, umut nair le mi, yoksa solda yatan kosmayan defansa gelmeyen mulekayla mi? Kalede bahadır, sağ bek adzuana sol bek arif boşluk, stoperler adil, bazouer, sağ açık deniz, sol açık guilherme orta saha bjorla, Melih ibrahimoglu,Jin ho ho ileride muleka( en azindan umut nair den daha iyidir). Senin bu takımla cikarabilecegin en iyi kadro bu. Acilen santrofor sol açık stoper mümkünse iyi bir on numara transferi şart.
Siz biran önce İlhan palut la anlasın. Onun önereceği, İyi bir stoper, sol açık,santrafor alın. Bunlar olmazsa olmazınız. Çağdaş hoca oyuncuları tanıyıp oyuna müdahalede edinceye kadar takım düşecek. Bu Uğurcan, umut nair, muleka kardeşim 3 eksikle oynuyoruz ki Uğurcan amatör küme topçusu bile değil. Muleka 90 dk yatıyor. Adzuana ya ne oldu onuda bitirmissiniz. Karagümrük, Eyüp den sonra düşmeye en büyük aday konya spor. Sonra başka konya spor yok diye ağlamaya başlarsınız. Vakit kaybedecek zamanımız yok.
Yorum Yap
Kazakistan’da halk yeni anayasaya 'evet' dedi
Nevruz Bayramı resmi tatil mi?
Bayram namazı saat kaçta kılınacak? Konya'da bayram namazı saat kaçta? Bayram namazı saatleri 2026
KOBİ'lere 1,5 milyar euroluk istihdam ve büyüme kaynağı
Benzine bayram öncesi zam!
Tahıl tohumluklarının sertifikasyonu elektronik ortamda gerçekleştirilecek
Küresel piyasalar pozitif seyrediyor
İran meydan okudu: Savaşı siz başlattınız, biz bitireceğiz
Binanın giriş katında yangın! 1 bebek hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı
Abdurrahman Büyükkörükçü Hoca'dan sevindiren haber
Konya'da günlerdir haber alınamayan 50 yaşındaki adamdan acı haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Gecesi mesajı