Konyaspor’da transfer çalışmaları yeni yönetimin gelmesi ile beraber başladı. Ömer Atiker başkanlığındaki yeşil-beyazlı yönetimin ilk hamlesi ise Emrehan Gedikli’nin transferi konusunda Bursaspor ile anlaşmak oldu.
Ömer Atiker başkanlığındaki yeşil-beyazlı yönetimin ilk hamlesi ise Emrehan Gedikli’nin transferi konusunda Bursaspor ile anlaşmak oldu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Emirhan Gedikli’nin transferi noktasında Bursaspor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüze verdiği katkılardan dolayı Emrehan’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde de başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı. 
Emrehan Gedikli Kimdir?
25 Nisan 2003 tarihinde Almanya’nın Oberhausen kentinde doğan Emrehan Gedikli, FV Mülheim-Styrum altyapısında başladı. Oradan Bayer Leverkusen altyapısına geçen ve 10 yıl boyunca burada kalan gurbetçi futbolcu profesyonel imzasını da ilk burada attı. Ülkemize ilk gelişini Trabzonspor ile gerçekleştiren 22 yaşındaki oyuncu, geçirdiği bir yılın ardından Avusturya takımı SC Austria Lustenau takımına kiralandı oldu. 2023-2024 sezonunda ise yeşil-beyazlılarla tanışan genç santrafor, burada geçirdiği yarım sezonun ardından önce İstanbulspor’a ardından geçtiğimiz sezon yaz transfer öneminde ise Belçika ekibi Eupen’e kiralanmıştı. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
22 yaşında Avrupa altyapılı oyuncu satılırmı yahu bari kiralık vereydiniz sonra arkasından ahlarla vahlarla bakmayalım sanki elimizde çok iyi geniş bir kadro varmış gibi ..süper ligde her takımda rahatlıkla forveti yedekleyecek genç bir oyuncu
Şu kombine işini bi netleştirsek mi önce?
Yorum Yap
Beyşehir'de mahsur kalan kediye itfaiyeden şefkat eli
Kayıp olarak aranan kişinin yanmış cesedi bulundu!
Gıda Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in ev sahipliğinde toplandı
Akşehir'de jandarmadan kaçak sigara operasyonları
Platonik aşık dehşet saçtı: 2 kişiyi öldürdü, 1'i polis 3 kişiyi yaraladı
Uydu internet hizmeti Starlink, 9 milyon aboneye ulaştı
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Hem dilimiz kardeşliği, barışı söyleyecek hem elimizdeki evraklar kardeşliği, barışı söyleyecek
AJet biletleri 849 TL’ye indirdi
Konya'da tır bariyerlere çarptı: 1 yaralı
RTÜK'ten kadın onurunu zedeleyici yayına ceza
Eski komşusunu vuran kadın: "Evlenme isteğimi reddetti, vurdum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması