DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,43₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Spor

Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı

Eklenme: 25.12.2024 - 22:01 Güncelleme: 25.12.2024 - 22:20

Konyaspor Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı
Reklam alanı

Konyaspor Yönetim Kurulu bu akşam yapmış olduğu toplantıda Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın gündemi, tarihi, yeri ve saati daha sonra ilan edilecek. 

Yapılan açıklamaların ardından Konyaspor Yönetim Kurulu beklenen desteği alamamasından kaynaklı görevi bırakma kararı aldı.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 11
❤️ 1
😊 24
😡 7
👎 9
😂 2
😢 9
😲 5
Toplam 68 tepki

Yorumlar

  • Abdullah kırık 354 gün önce

    Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı inşallah hayırlı olur. İyi bir yönetim olması dileğiyle

  • Ali Uyanık 356 gün önce

    Çok boş yazıyor bazıları.Yönetimin neler yaptığını niye bırakmak istemek zorunda kaldığını anlamıyorlar ya da bilmiyorlar

  • adı adıgüzel 356 gün önce

    Konyasporu bu hale getiren siyasettir. illa siyasetçiler karışacaksa belediye başkanı ve kurum karışmasın.Tahir AKYÜREK, Mehmet BAYKAN ve Ahmet ŞAN, Konyasporu eski günlerine döndürürler.

  • Kerem Şahin 356 gün önce

    Hani Konya halkı ile barışacaktınız!? Ve bunu da altyapıyı çakallardan temizleyip kendi çocuklarınıza sahip çıkarak yapacaktınız!? Yapmadınız yapamadınız desteği de alamadınız alamazsınız!!! Sizin yerine kim gelirse gelsin!!! Altyapıyı lafta değil gerçekte düzene sokmaz, çakallardan kurtarmazsanız!!! 3 milyonluk koca şehrin kendi çocuklarına sahip çıkmazsanız onlardan da bi cacık olmaz!!! Örnek; Geçtiğimiz sezon selçuklu beledeyispor U16 takımı tamamı Konyamızın çocuklarından ve Konyaspor altyapısında yetişip peyderpey Konyaspor tarafından harcanan üst düzey yetenekli çocuklar ile Türkiye şampiyonu oldu... Sonuç... Bırakın kadroya antrenmana bile 1 tane dahi çocuk çıkarılmadı... Konyaspor U17 takımının durumu ne pekiyi... Akademi Elit A liginden B ligine düşüyor...

  • Takımı Şehir Benimsemeli 356 gün önce

    Öncelikle mevcut kadrodaki futbolculara teklif varsa bu teklifler değerlendirilmeli. Gelecek her paraya ihtiyacı var kulübün. Her mevkii için ayrı bir scout olmalı ki Almanya\'daki kulüplerde bu böyle. Buna kim bütçe ayıracak ki diye düşünenler olabilir bu işi gönüllü yapacak yüzlerce kişi var ki bunlardan biri de benim. Şehir, takımla bütünleşirse sanayicisi de destek verir Bedesten\'deki esnaf Mehmet amca da destek verir. Yeter ki şehrin takımı benimseyeceği bir kadro kurulsun.

  • Naçizane Birkaç Öneri 356 gün önce

    Konyaspor\'un gelir ve gider tablosundaki bu derin uçurumla ayakta kalabilmesi zaten mucize. Taraftar tribüne gelmiyor diye kimse bahane üretmeye de kalkmasın Sergen Yalçınlı, Eto\'olu dönemde küme düşmemeye oynarken her maç 35 bin kişi geliyordu stada. Yeter ki takım sahada savaşsın, göze hoş gelen futbol oynasın. Yeni gelecek yönetimin yapacağı ilk icraat profesyonel bir oyuncu izleme departmanı kurmak olmalı. Menajerlere kulübün anahtarını teslim etmek yerine kendileri gidip bulup izlemeli. Ve en önemlisi altyaş futbol grupları. Bir yetenekli çocuk dahi görmezlikten gelinmemeli. Burada da altyapı hocalarına büyük iş düşüyor. Gerekirse liseler arası futbol turnuvaları dahi izlenmeli. Eminim ki ilçelerde de nice yetenekler var, hepsinin elinden tutulmalı. Oradan çıkacak bir futbolcu bile Konyaspor\'un geleceğini kurtarabilir. Özetlemek gerekirse Konyaspor genç, dinamik ve çok koşan oyunculardan oluşan bir iskelet kurmak zorunda. İşte o zaman Icardi formalı değil de Konyaspor\'un scoutingle bulduğu X isimli çok yetenekli bir futbolcunun formasını giyen çocuklarla dolar bu şehrin sokakları.

  • VATANDAŞ 356 gün önce

    Birazda onlar adına düşünmek lazım. Hayırlısı olsun. AHMET ŞAN başkan göreve.Sayın VALİMİZ ve belediye başkanları sıra sizde. Takıma sahip çıkalım.

  • Abdulkadir 356 gün önce

    çok komiksiniz

  • Kaçın 356 gün önce

    Kimse elini taşın altına sokmasın en ufak olumsuzlukta hemen kaçın! Ahmet ŞAN başkan şu takıma sahip çık başkanlığı al. Senin zamanın nankör taraftar bilmez en verimli dönemdi!

    • Halil 356 gün önce

      Ahmet şan geldiği gün bu takım düşer haberiniz olsun

    • Abdulkadir 356 gün önce

      Ahmet Şan Tahir Akyürek zamanının başkanı ve onda da para yok. Uğur un başkanlığı zamanında o nun bu koltuğa oturması zor

  • KONYALI HACI 356 gün önce

    YAPACAĞINIZ BUYDU ZATEN GELDİĞİNİZ GÜNDEN BERİ AĞLAYIP DURUYORDUNUZ SONUNDA SİZDE GEMİYİ TERK EDİYORSUNUZ

  • batuhan bozkurt 356 gün önce

    çok iddialı bir yönetim yine kolay olanı yaptı, yazık önceki genel kurul da bu işe hevesli gönül vermiş kişileri ber taraf ettiniz, şimdide kaçıyorsunuz yazık.

  • Murat İbrahim Korkuttu 356 gün önce

    Problem yok.Uğur İbrahim Altay bir talihli daha bulup Konyaspor Başkanı yapar.

  • Saffet Çavdarcı 356 gün önce

    Duygusal nedenlere benziyor. Açın bir yardım kampanyası, taraftar üç beş demeden destek çıksın, bunun ayıbı olmaz

  • Vatandas 356 gün önce

    Mehmet Şimşek inşallah spor takımlarının da tepesine biner. Bu borcu odettirir inşallah. Her takım ayağını yorgana göre uzatsin. Yabancı oyuncu antrenör yerine, yerli oyuncu, antrenör tercih etsin.

  • Kürşat Delibalta 356 gün önce

    Ömer Korkmaz ve ekibi görevi bırakmamalı yoksa takım düşer

    • Kerem Şahin 356 gün önce

      Hani Konya halkı ile barışacaktı!? Ve bunu da altyapıyı çakallardan temizleyip kendi çocuklarınıza sahip çıkarak yapacaktı!? Yapmadınız, desteği de alamadınız!!! Yerine kim gelirse gelsin ALAMAZ!!! Altyapıyı lafta değil gerçekte düzene sokmaz, çakallardan kurtarmaz, 3 milyonluk koca şehrin kendi çocuklarına sahip çıkmazsa ondan da bi cacık olmaz! Örnek mi? Türkiye şampiyonu olan Selçuklu Bel. U16 takımından kaç çocuk alındı Konyaspor\'a; HİÇ.! Antrenmana dahi 1 tane bile çocuk çağırılmadı...!

Yorum Yap