Son Dakika Haberler

Konyaspor’da hedef Galatasaray’ın serisini sonlandırmak

Eklenme Tarihi: 15.03.2023 - 12:52

Konyaspor 17 Mart Cuma günü Galatasaray'la karşılaşacak. Sarı kırmızılılar Ligde 14 maç üst üste galip gelerek rekor kırdı. Konyaspor' bu seriyi sona erdirmek istiyor.

Konyaspor’da hedef Galatasaray’ın serisini sonlandırmak
17 Mart Cuma günü Konya'da oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Konyaspor kapılarını basın mensuplarına açtı.

Yeşil Beyazlıların yeni transferlerinden Mahir Emreli ağır antrenmanlarla maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek "Artık maça odaklandık. Rakibimizi tanıyoruz. Ligde birinci sıradalar, tek futbol oynuyorlar, güzel bir seri yakaladılar ama biz bu seriyi bitirebiliriz” dedi. 
Stanojevic ilk galibiyetini almak istiyor
Galatasaray maçında güzel bir futbol oynayıp galip gelmek istediklerini belirketn Aleksandar Stanojevic yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray maçı bizim için çok önemli bir noktada. İyi durumdalar ve biz onların aksine çok da iyi bir noktada değiliz. Son ana kıyasla daha gelişmiş ve iyi durumdayız. Taraftarımızdan destek bekliyoruz. Elimizden geldiğince iyi mücadele edeceğiz. Konrad Michalak dışında tüm kadromuz maça hazır. Galatasaray çok baskın ve agresif bir futbol oynuyor. Rakibimizi izledik ve analiz ettik. Defansif oynamak zorundayız ama hücum hattı için güzel planlarımız var. Umarım enerjimizi ve motivasyonumuzu maçta gösterebiliriz. Kendi evimizdeyiz, defansif oynamak zor olabilir ancak bunu kendi sitilimizle birleştireceğiz. Taraftarlarımızın istek ve duygularını anlıyorum, bunun için çok üzgünüm. Onları mutlu etmek bizim işimiz ve bunun için çaba göstereceğiz”

Kaynak: