Konyaspor camiasında tüm gözler, yapılacak takviyelere döndü. Hem sağ hem de sol kanat arayışında olan Anadolu Kartalı, görüşme sağladığı oyuncularda henüz mutlu sona ulaşamadı. Peki, Konyaspor’un transferleri ne zaman gelecek?
Konyaspor camiasında tüm gözler, yapılacak kanat takviyelerine çevrildi. Yeni sezon öncesinde hem sağ hem de sol kanada odaklanan Anadolu Kartalı, listesinde yer alan oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bu noktada hata yapmamak adına, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp analiz ediyor.
Hareketli hafta bizi bekliyor
Konyaspor Yönetim Kurulu, Süper Lig’de geri sayımın başlamasıyla birlikte listesindeki oyuncularla görüşmelerine hız kazandırdı. Anadolu Kartalı Avusturya kampının son günlerine yaklaşırken, takviyelerin de bu hafta içinde büyük ölçüde netlik kazanması bekleniyor.
Görüşmeler devam ediyor
Konyaspor, sağ ve sol kanat noktasında görüşmelerini sürdürüyor. Balkanlara yönelen Anadolu Kartalı, geniş kapsamlı transfer listesiyle yoluna devam ediyor. Konyaspor, henüz herhangi bir oyuncuda aşama kaydedemedi.
Maaş dengesi gözetiliyor
Konyaspor’un transfer sürecini yavaş ilerletmesinin sebebi de öğrenildi. Takım içindeki mali disipline büyük önem veren yeşil-beyazlı kurmaylar, görüşme halinde oldukları oyuncularda bu konuda problemler yaşadı. Maaş dengesini ciddi manada gözeten yeşil-beyazlı kurmaylar, oyunculara verebileceği son teklifleri iletmeye başladı. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Demek döküntü bulamadılar çünkü elde kalanları gönderemediler
Eski tas eski hamam. Fazla beklentiye girmeyin.
Yorum Yap
Konyasporlu Alassane Ndao tutuklandı
Baraj kenarında dehşet: Otomobilde biri kadın 2 kişi ölü bulundu
Filistin: Gazze Şeridi'nde 60 milyon tondan fazla moloz var
'Yenişehir adıyla İstanbul'da yeni bir ilçe kurulacağı' iddiasına yalanlama
BM'den Gazze'ye insani yardımların yanı sıra personel girişinin de engellendiği uyarısı
Türkiye ile Macaristan arasında dezenformasyonla mücadele alanında iş birliği
Hollanda'dan Ukrayna'ya 700 milyon euro ek askeri yardım
Kapalı otoparkta yanan otomobil paniğe neden oldu
Suriye'nin çeşitli illerinde milyonlarca kişi Hürriyet Günü'nü coşkuyla kutladı
İletişim Başkanı Duran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Orban görüşmesine ilişkin paylaşım
İstanbul'da şehit düşen polis memurunun naaşı baba ocağına götürüldü
Türkiye ile Macaristan arasında 16 anlaşma imzalandı